Bloggen dör

Känns lite som min blogg håller på att dö ut. Har mycket på G så tiden räcker inte till alltid. Har sett att det är en del som kollar in på sidan varje dag och nu tänker jag vara så nördig och fråga: Ska jag fortsätta skriva mitt blaj eller det är liksom skit samma för er?

Jag hoppas fan att någon kommenterar nu annars är jag sjukt mobbad! Jag ser ju att folk läser!

Happy friday boys and girls.

Jag vet, jag är dålig.

Hejhejhallå
Vet att jag blivit sämre än sämst på att skriva blaj här. Har helt enkelt annat för mig! Har tenta imorgon. Har inte pluggat ett skvatt, men det ska nog inte behövas. Får ha alla anteckningar med och det är piece of cake typ. Denna dagen har bestått av häng med sis och jobbandes på ett school project samt massa företagsekonomi. Kuuul va! Nu har jag huvudvärk och längtar tills jag får lägga mig på soffan och kolla massa bra tv.

Doris håller på att tömma sin leksaksfotboll så det ligger massa bomull överallt som jag måste springa och plocka upp hela tiden.

Shit, så tråkigt jag skriver. Jag ska bespara er!

CIAO

Cowabunga!

Nu ska jag ner och möta Anna vid bussen. Idag ska redbull/vodka jaga bort det sista av min eländiga sjukdom! Hemskt oansvarigt av mig, oj oj oj. What can I say, sån är jag. Hoppas det botar hosta för jag har fortfarande inte hämtat ut min slemlösande hostmedicin. Myspys va!

Ha en superb lördag.

Sleeemmmmm

Jepskeps, jag är fortfarande sjuk. Var på vårdcentralen idag för att checka att jag inte fått bihålsinflammation. Men det var chill! Hade inflammerade slemhinnor och massa slem i lungorna bara. Fick lite medooocin så det ska nog bli kanoooners! Mår faktiskt tio gånger bättre idag än vad jag gjort tidigare i veckan. Tur är väl det!

Tootieloo

Dåligt dåligt

Jag vet att jag varit sjukt dålig på uppdatera här, men det har varit mycket nu! Har varit sjuk ett par dagar nu och det känns inte som att det planerar att lämna min kropp anytime soon. Har sjukt jobbig hosta, gör t.o.m ont att andas. Har sovit i princip hela dagen, så lite lite bättre känns det nog.

Men jag säger som Arnold, I'll be back!

RSS 2.0