Valborg

Nån eld har det inte blivit denna valborg, men några groggar har hunnit slinka ner. Ska strax iväg och möta upp med Anna (och Maja så småningom), blir nog nån drink på lilla torg sen vidare mot Etage. Har något annat öppet idag? Känns lite sisådär med Etage, inte varit där på skitlänge, men vet att det är mest småungar där även om åldern är 21. De släpper in vem som helst... Men men, så länge man är i rätt sällskap så blir det väl kul ändå. I'll stay positive!

Nu ska jag förbereda mig inför avfärden, ha en kul valborg töser (och pågar, men I guess not).

Puss ciao!

Bränna!

Tootieloo!
Har legat på balkongen och glassat hela dagen och börjar äntligen bli rätt nöjd med brännan ;) I och med mitt kassa sommarschema lär jag ju ha tid att underhålla den också. Man får ta det onda med det goda haha! Känner mig inte lika bitter idag i alla fall, och tur är väl det. Pratade lite om att spela minigolf ikväll, men tanken på att spela är roligare än själva grejen. Okej, det är kul de första 8 hålen typ, sen blir jag bara på dåligt humör och vill inte vara med längre. Jag kommer ALLTID sist. Jag suger!

Ska strax iväg och handla, har inte haft mat hemma på några veckor känns det som. Och jag är rätt hungrig ;) Har inte ens kunnat käka frukost eller nåt idag, så lite mat finns det i kylskåpet! Men jag har i alla fall varit lite effektiv och skrivit 1½ sida på rapporten. Valde att skriva om konflikthantering och hittills är det väl relativt intressant.

Nu ska jag sluta babbla och aktivera mig. Adiós amigas!

Sol och bitterhet

Igår var det så sjukt nice väder, men ändå var jag bitter hela dagen. Var på jobb och hämtade mitt schema för juni och jag hade bara fått 60 timmar. Jag förstår verkligen inte hur de tänker, hur kan de ge mig 60 timmar när de vet att det är den enda inkomsten jag har och det jag ska leva på. Aaah blir galen... Visst, det kan vara skönt att vara så mycket ledig under sommaren, men jag kommer knappt ha några pengar att spendera :( Det förstörde i princip hela dagen, men jag blev ändå lite brun hihi. Ääälskar sol, värme och sommar. Så idag ska jag inte vara bitter (försöka i alla fall). Ska upp i stan en stund och kolla runt lite, lämna tillbaka en t-shirt bl.a. Ska hem till föräldrarna i eftermiddag och fika lite, sen bär det av mot Kävlinge ikväll för fest! Jag har aldrig varit i Kävlinge och det skumma är att jag ska dit på klassfest nästa helg också. Kävlinge kanske är det nya hippa innestället haha ;)

Ha en mysig dag i solen, ciao!

Sommarkänslor

Hallooo
Har verkligen sommarkänslor idag! Så sjukt härligt väder ute, humöret ligger verkligen på topp när solen är framme. Mitt dåliga humör över tentan försvann lika fort som det kom, är inne på en intressant kurs nu, som tyvärr bara är på två veckor. Ingen skola nu förrän nästa torsdag, ska dock skriva en rapport på ca 10 sidor, men det kan man väl klara av att hinna ;) Den kommande veckan kommer nog bli bra, valborg, födelsedag, fest står på schemat. Och nästa lördag står det klassfest på schemat, vilket jag ser sjuuukt mycket fram emot! Kommer bli grymt.

Nu ska jag fortsätta kolla på inspelade Top model från igår. Är det bara jag som är total geek som blev rörd när alla grät i början? Blev nästan tårögd när Cari-Dee böla och höll på. Men bara nästan ;) Jag är hård som sten! Haha

Adiós bandidos


Blä

Tentan gick åt helvete. Jag suger. Hejdå.

Tentaångest

Känner mig verkligen inte förberedd inför tentan imorgon... Alldeles för mycket att ta in och då går det bara inte. Har varit sjukt låg hela dagen pga detta och vill bara ha morgondagen överstökad. Ska gå dit och kolla på tentan i alla fall, se hur den är uppbyggd för att få en idé om hur omtentan kommer se, för den lär jag få göra. Usch... Nu ska jag slökolla Titanic och fortsätta angsta lite till.

Godnatt

Sömn

Godmorgon!
Har nyss vaknat efter 11 timmars sömn. Är fortfarande sjukt trött, men vaknar väl till efter att jag tagit en treo. Huvudvärk och extrem trötthet känns inte så motiverande inför en dag full av pluggande, men what to do. Har sjukt mycket att plugga in idag och det känns inte alls kuuul. Kommer antagligen komma till tentan med inställningen att det kommer gå åt helvete. Fan, nu blev jag bitter.

Hade trevligt och mysigt igår i alla fall. Premiärgrillning hos föräldrarna (även om dom själv inte var hemma) och Johan tyckte att min matlagning var lika bra som mammas haha! När vi ätit la vi oss på soffan och kollade på Happy Feet. Jag gillade den, men hade förväntat mig liiiite mer! Fast såna filmer brukar vara värda att se, för det finns alltid nåt som är kul :)

Nu treo, sen plugg. Ciao

Sliten!

Hej hej hallååå
Är relativt sliten idag, men man mår som man förtjänar ;) Hade som sagt lite löst folk över igår, spelade roliga spel och drack X antal drinkar. Vid två blev vi hungriga och började laga en STOR middag, diskberget idag är inte att leka med. Vid fyra fick jag äntligen komma i säng, och jag har drömt så otroligt konstigt hela natten. Konstigt nog var hela The Ark med ett flertal gånger, jag var på bio med dom, jag shoppade med dom, jag festade med dom. Så sjukt konstigt haha!

Nu bär det snart iväg till Anna och Marcus för att fira Marcus civilingenjör-grejsimojs. Stannar nog inte så länge dock, vill hinna gå i stan en stund också innan det stänger. Ikväll blir det häng med lillebror hemma hos föräldrarna. Jag vill hyra Happy Feet!!! Den verkar ju sjukt rolig :) Nu låter det som att jag har en 5-årig lillebror, men han är faktiskt 14. Men han vill kanske se Happy Feet ändå hihi.

Ha en skön lördag, bitches and ho's.

(ursäkta dåliga kvalitén, kameran har fått fnatt)
image33
T-shirtklänning (typ) med fickor från H&MYoung
Röda jeans Gina Tricot

Back in da game

And I'm back in da game!

Dåålig

Jag är så dååålig! Precis när jag hade satt mig i soffan för att plugga kom jag på att det var längesen jag målade naglarna svarta, så jag gjorde det istället. Och jag kunde givetvis inte läsa under tiden lacket torkade, för då brukar jag alltid slösurfa. Jag är så dum, dah.

Ska snart åka hem till sis och lämna ett bord dom ska låna imorgon, sen blir det snabbt inom systemet för att köpa triple sec, sen hem och käka, sen kommer lite löst folk (moahaha) hit.

Kanske borde slänga påskriset snart. :) Tooootieloooo

Martiniglas

Nyss kommit hem från en snabbis i stan. Letade efter martiniglas men hittade inga som föll mig i smaken direkt. Har äntligen grejer hemma till att göra cosmopolitan, men jag har inga glas. Skandal, jag vet ;)

Har fortfarande inte öppnat boken än, men planerar att göra det nu. Denna dagen har verkligen flugit förbi, vilket jag icke gillar! Har fortfarande inte gjort något vettigt, förutom att ta bussen in till stan för att åka hem igen en timme senare... och det kanske inte är så vettigt ;)

Nu, plugga!

image31
Linne H&M
Kofta H&M
Jeans Miss Sixty

Pussipuss. ♥


Äntligen fredag

Sho len
Hamnade på lilla torg igår och drack några drinkar, så inatt har man sovit som en prinsessa. Precis vad jag behövde även om jag har huvudvärk idag haha!

Borde egentligen inte röra mig från soffan idag, måste plugga som fan nu för att ens kanske kunna klara  tentan på måndag, men jag  vill in till stan sen för att kolla skor och lite potentiella födelsedagspresenter ;) Fyller år om 13 dagar och jag gillar INTE överraskningar, jag vill veta precis vad jag ska få, därför är det smidigast att gå runt och reka marknaden lite :)

Nu måste jag vakna till lite... Så att jag orkar något över huvud taget.

Go bananaaas

Seg dag

Äntligen hemma från en seg dag i skolan! Bara tentan kvar, sen är denna kursen avslutad. Ska bli väldigt skönt, har som sagt inte varit nåt stort fan av denna kursen...

Fick nyss tummen ur och anmälde mig till organdonation. Har velat göra det länge, så nu var det väl dags. Nu blir det soffan och tv en stund, sen måste jag (tyväääärr) plugga lite.

Ciao


Torsdag

Så himla tråkigt att vakna till en regnig dag, man blir inte piggare av  det direkt! Idag blir det skola och jag känner mig ungefär lika motiverad inför det som jag hade varit inför ett gynekologbesök, dvs inte alls. Men det är väl bara till att bita ihop, tenta på måndag!

Ha en fin dag, trots regnet!

image30
Klänning Gina Tricot
Strumpbyxor Lindex

I'm in the mood for ska

Sitter hemma hos föräldrarna nu, orkade verkligen inte sitta hemma. Lyssnar på Desmond Dekker, Lord Tanamo, The Maytals och känner mig sjukt nostalgisk. Bara jag och katterna hemma, känns som förr :)

Har sjukt ont i magen, vilket jag haft nu sen i söndags typ... Fast nu mår jag illa också. Blä. Nu vet jag inte vad jag ska roa mig med längre haha! Ska nog leta upp en av katterna och gosa lite.

Taataa

Tootieloo!
Har varit allmänt oinspirerad att skriva shit här den senaste tiden... Mycket har hänt, men ingenting jag har lust att skriva om här ;) Idag är jag ledig, dvs har nada att göra. Borde plugga men det känns inte så kul faktiskt. Får väl försöka läsa lite sen i alla fall. Anna frågade om jag ville komma hem till henne och spela Nintento Wii sen, men vetifan om jag orkar haha! Dom har hittills bara nåt sportspel och det är jag inte så intresserad av... Vafan, jag vill spela Tekken, sjukt längesen jag gjorde det. Jag kickar ass!

Nu ska jaaag.... Ehm... Typ glo in i väggen. Wish me luck

Sunny daay

Helloo!
Helt underbart väder idag och gissa vem som ska jobba :( Iofs jobbar jag bara mellan 11-15, men det är ändå tråkigt. Förhoppningsvis går dagen fort så jag också får komma ut i solen.

Har varit en allmänt tråkig vecka, kursen vi läser nu motiverar mig inte särskilt mycket. Vädret gör mig dock väldigt glad, nu är vi nära sommaren.

Jääjää, idag säger jag GRATTIS till Johan. Jag vill också fylla år! Men vafan, det är min tur om... Eh, 17 dagar tror jag.

Slänger upp en bild på gårdagens outfit, för batterierna i kameran är slut idag. Tadaaaaa

image29

Torsdag

Skolan är så jävla tråkig just nu. Tåler inte föreläsaren i denna kursen, hon är all over the place och jag orkar fan inte med sånt. Jag är typ irriterad 24/7 och för det mesta så suger allt! Yepp, slå upp ordet negativ i ordboken så hittar ni nog en bild på mig.

Nu ska jag fortsätta lyssna på deppmusik och dammsuga.


Tisdag

Jag är trött. Jag mår jätteilla. Vafan, man kan inte vara bakis i två dagar!

Nu ska jag snart iväg till skolan vilket är det jag minst av allt vill göra idag. Blä.

Ännu mer satc

Har avverkat nästan hela säsong fem idag. Så snart kommer mitt all time favourite satc-avsnitt! Jag behöver bara tänka orden "you and me, NOTHING!" för att jag ska få gåshud haha! Nä men den scenen är så jävla bra. Och jag hoppas att det finns åtminstone en till satc-nörd som läser detta så inte alla tycker jag är störd.

Ska snart hem till mammita. Ja, jag ska äta middag där idag igen, och jo jag kan laga mat själv. Men palla ;) haha nej, men hon ska göra sin berömda curry idag, som jag älskar, så jag måste ju dit!

Just det, har glömt berätta om nikotintuggummina. De hjälper faktiskt! Trodde inte det skulle funka, men man glömmer liksom bort att man vill röka, så då måste det ju betyda att de fungerar. Råkade svälja ett igårkväll och blev livrädd, tänkte "nu dör jag!", men det var tydligen ingen fara ;) Dom smakar rätt gott också. Förutom att det bränner som fan i halsen de första tio minutrarna, men sen går det över!

Nu ska jag tillbaka till soffan en stund. Peaken av min bakishet (?) brukar komma vid denna tiden, bläe. Och justja, har inte blivit några bilder på senaste tiden, för jag har inga batterier till kameran. Och jag glömmer givetvis att handla också. Ciao

Ajaj

Godmorgon
Jag mår jävligt dåligt idag!!

Efter middagen hos familjen så kördes jag till Lomma, hem till Anna. Groggar blandades och till slut hamnade vi på ett ställe där jag aldrig förr satt min fot (och antagligen aldrig mer kommer sätta min fot igen heller), på KB. Det var precis som jag hade föreställt mig. Lite skabbigt haha! Jag fick en cosmopolitan i ett vanligt dricksglas, jag blev helt snopen. Musiken var rätt bra emellanåt men jag vågade inte dansa på det dansgolvet för alla hoppade omkring som galningar, och jag hade ingen lust att bli fälld till marken ;) Annas pojkvän med polare kom dit sen och då fick jag roa mig själv, vilket inte var så svårt. Att stå i ett hörn och bara kolla på alla var nöje nog! En pinsam grej hände dock haha... Jag träffade trummisen i The Ark och jag skulle såklart göra den berömda Ola Salo-handrörelsen för honom. Han var jävligt nonchalant och sa att dom aldrig väntat sig nåt annat än att vinna osv. VIlle bara säga att jag röstade på Måns, men jag vågade inte :)

Idag har jag huvudvärken från helvetet. Kommer fan ta flera dagar att återhämta sig. Och imorgon är det skola... Fan.

Ciao

Uttråkad

Jag haaatar söndagar. Jag är uttråkad! Sitter här helt klar och har ingenting att göra. Har t.o.m BUS:at, vilket jag aldrig orkar göra. Kanske ska fixa naglarna eller nåt. Aaaah roa mig, någon! Jag är faktiskt jävligt rolig att ha att göra med ;)


Nikotin

Jag känner mig redan lite labil i humöret alltså. M får nog komma hem nu så vi kan köra till apoteket, haha! Blir nog en sväng till Nova också, dom hade tydligen öppet idag. Trodde allt hade stängt.

Dålig sömn

Påminn mig aldrig mer dricka redbull/vodka när jag inte ska ut och shaka ass efteråt. Hade så sjukt svårt att sova. Och när man inte kan sova så tänker man skitmycket, och varje tanke spinner vidare hela tiden. Till slut tänkte jag på fiskbullar. När jag gick på lågstadiet så var det en kille som åt fiskbullar och kräktes på tallriken. Jag har faktiskt aldrig smakat fiskbullar. Och då kom jag in på alla maträtter som jag dissar fast att jag aldrig smakat det. Typ ärtsoppa, bruna bönor, kålpudding osv... Det låter ju så sjukt äckligt, varför ska man smaka då liksom.

Ska hem på middag hos föräldrarna ikväll. Dom bjuder på lamm, men det tycker jag är blä (dah) så jag ska ta med mig lövbiff. Moget va, Chrillan måste särbehandlas! ;) Innan vi ska dit hade jag planerat att göra så lite som möjligt. M jobbar så jag är hemma själv hela dagen, dvs jag kan spela bubble shooter fem timmar i sträck nu! Wohooo... Kanske. Sen ska jag köpa nikotinsubstitut. Yepp, nu jävlar.

Over and out

Grogg och satc

Denna påskafton har bjudit på påskafton hos farmor (som var otroligt tråkig), jag gnällde och sa att jag var trött och ville hem, sååå jag åkte hem. Placerade mig i soffan med x antal red bull och en flaska vodka och fortsatte på mitt Sex and the city-maraton. Har redan ångest inför skolan på tisdag... Gah! Vill vara ledig nu och inte.... ja, gå till skolan.

Förresten! Har bestämt mig nu för att försöka sluta röka på heltid (lovar mamma!). Ska köpa nikotintuggummi imorgon och hoppas på det bästa. Jag är knäpp och gör det inte för hälsan utan gör det för att spara pengar och dessutom luktar det fruktansvärt äckligt.

Jaja, back to Carrie. Ciao!

Trött

Jag har sovit 11 timmar inatt och jag är fortfarande trött. What's the deal liksom...

Glad påsk.

Gah

Yo len
Fortfarande sjukt sliten... Jävligt jobbigt att åka så mycket bil idag, är helt öm i rumpan. Hjälpte inte att jag somnade i fosterställning i framsätet heller, hade rätt ont i kroppen när jag blev väckt för alla skulle käka glass. Fast jag låg kvar i bilen, mådde illa haha! Jag måste lägga ner mitt gnällande. Men vafan, vad vore Chrillan utan sitt dagliga gnäll. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till, typ bädda ner mig i soffan och kolla mer Sex and the city. Carrie och Aidan har nyss gjort slut och jag vill typ bara böla, för jag fattar inte hur man inte kan vilja gifta sig med Aidan haha! Han är en riktig karlakarl den mannen.

Nu ska jag sluta vara nörd. Fan. Jaja... Eh, hejdå

Fullt upp

Har haft fullt upp de senaste två dagarna... Idag är jag sjukt sliten, men man mår väl som man förtjänar. I tisdags var det bara plugg, plugg, plugg som gällde. Igår skrev jag tentan som antingen gick a-okay eller väldigt inte a-okay, efter det dränkte jag och några klasspolare våra sorger i alkohol! Kändes lagom konstigt att vara rund under fötterna mitt på dagen, men kul hade vi! Höll på till fem på morgonen och drack alltså alkohol i prinicp konstant under 16 timmar. Nu förstår ni kanske varför jag känner mig sliten idag... Sov inte mer än tre timmar inatt heller och känner mig inte särskilt trött, bara seg. Det kommer nog ikväll, lär slockna som en bebis klockan åtta haha!

Äntligen är det påsk och ledighet. Sjukt skönt, har inga måsten alls... Imorgon är det den årliga trippen till Kåseberga med familjen, har gjort det varje långfredag så länge jag kan minnas. Ingen aning om varför egentligen, haha!

Nu ska jag lägga mig på soffan igen och fortsätta med mitt Sex and the city-maraton. Tröttnar aldrig och det är det bästa tidsfördrivet när man känner sig sliten.

Puss!


Heldag

Hej hej!
Blev jättenöjd med klippningen, axellång med lite uppklippt baktill. Ville inte klippa luggen något, har väntat så länge på att den ska växa ut. Tjejen bredvid mig klippte page, så jäkla snyggt, men jag hade inte kunnat pull it off, jag som har lockar och skit. Men ni med rakt hår passar skitbra :) Nästan alla i alla fall haha!

Har gått lite på stan nu på eftermiddagen. Hittade verkligen ingenting roligt. Olikt mig... Köpte påskris i alla fall.
Kanske inte så påskigt, men tyckte det var rätt snyggt med svarta fjädrar till vårt svartvita hem! Charlie i 3½ men fick också vara med på bilden haha!

Nu ska jag fortsätta fixa spaghetti och köttfärsås. Min all time favourite-food!

Studier, klippning osv.

Hellooo!
Har suttit med ekonomiböckerna nu i några timmar, måste verkligen vara förberedd inför tentan på onsdag. Känns rätt okej, men är inte helt klar på allt. Ska snart iväg till frisören, ska äntligen klippa mig! Är trött på mitt tråkiga hår, så vi får se vad som händer där idag. Sen blir det hem och plugga en timme till innan jag ska iväg till barnmorskan (världens fulaste ord, vad betyder morska?!) och få nytt recept på p-piller. Alltid ute i sista sekunden! Sen ska jag in till stan och se om jag hittar några fina jeans på H&M. Har fått både klubbrabatt och bonuscheck, så jag behöver inte betala mer än 100 spänn för ett par. Har typ alla färger i Squin-modellen (älskar den!), men jag får väl prova nån annan modell och se om det passar. Jag är en sucker för stuprör, men vill gärna ha en modell med låg midja. Får väl prova mig fram!

Nu måste jag sminka mig, så jag hinner till bussen. Jag är nog världens lataste som tar bussen till Davidshall när jag bor vid Fridhem haha! Men orka gå när man har busskort ;)

Until we meet again, puss! ♥

Let's spend the night togetheeer

Haha jag är helt insnöad på The stones idag! Så himla skönt att börja tolv, man kan verkligen ta allt i sin egen takt vilket är niiice. Nu börjar jag dock få lite bråttom, måste hinna inom Hemköp och köpa en Risifrutti eller något. Idag ska M göra middag, kycklingsallad med tzatziki. Riktig sommarmat och med lite tur kan man äta sin första middag på balkongen. Myspys :)

Nej nu måste jag fixa klart allt så jag kan ge mig iväg. Ha en skön söndag!

image27

Linne H&M
Jeans H&M
Jacka Adidas

Start me up!

Halloo!
Äntligen är det april, dvs vår på riktigt! Har varit en tung vecka och än är det inte riktigt över. Långlördag igår och jag har aldrig varit med om sån stress, riktigt sjukt, men vi sålde dock sjukt bra. Efter jobb gick jag och delar av familjen och åt middag på Andrélunds mat & vin, helt okej mat, men man fick vänta i en timme på maten, så jag hann bli lite irriterad. Efter det gick vi hem till Anna och Marcus på inflyttningsfest. Blev dock en tidig kväll, jag var helt slut och hade ont i magen, så jag ville bara hem och sova. Idag blir det jobb igen, och jag laddar upp med Rolling stones på hög volym! Hade varit mysigt med 25 grader varmt och en grill till denna musiken ;) Men man behöver nog inte vänta så länge till innan en dag kan se ut så.

Nu blir det en dusch för fröken Chrillan.

RSS 2.0