Partypepp

Även om jag inte fått någon sömn är jag sjukt partypeppad nu! Har duschat, sminkat mig, och tagit på mig nya klänningen and I'm fit for fight! Eller fit for party, men det låter inte lika bra.

Är fortfarande irriterad över det spillda vinet. Nu är det dessutom salt överallt och jag hinner inte ta fram dammsugaren, för jag ska iväg om några minuter. Måste hinna köpa batterier och salta pinnar. Man skulle tydligen ta med sig snacks (fattar dock inte varför ALLA skulle ta med sig, vi kommer ju inte få plats bland allt snacks!), och salta pinnar är det bästa! Palla äta chips, man blir så fet om fingrarna. På tal om att bli fet om fingrarna, min systers sambo äter chips och annat fett snacks med sån grilltång (eller vad det heter, ni vet vad jag menar!), för han vill inte bli fet om fingrarna. Ser sjukt kul ut!

Ha en trevlig torsdagskväll, det lär jag ha! Fick Closer i brevlådan idag, blev så sugen på att ha den i original-skick (och inte utbränt tjafs), så jag beställde den från Discshop, där kan man fynda rejält. I alla fall, den lär jag spendera morgondagen med. Lär inte orka mycket annat om kvällen blir som jag tror ;)

Ciao!

Dumma rosé

Jag är så klaaantig! Skulle plocka undan vinglas från igår och det ena glaset var inte tömt. Giiivetvis skulle jag spilla ut det över mig! Mina favoritjeans, mina röda jeans (som låg på soffan) och filten fick allt över sig. Jag är så sjukt arg! Är det någon som vet om rosévin är som rödvin, ger fläckar som inte går bort? Hällde salt på, sen la jag allt i blöt. Och ja, NU vet jag att man inte ska lägga det i blöt, men nu är det så dags... Jag blir jävligt sur om fläckarna inte går bort. Gah. Har dessutom legat i sängen en timme nu för att få lite sömn, men jag lyckas verkligen inte somna. Jag är sjukt trött, men har tusen tankar i huvudet. Ska ju bli fest ikväll, då vill jag gärna vara pigg som en nötkärna.

Jäjä, det sägs att en timmes vila ger lika mycket energi som 20 minuters sömn, så lite piggare är jag kanske :)

Trötter

Tootieloo!
Dagen har spenderats på Fields, Köpenhamn. Åkte dit med klassen för lite "fältundersökningar", men gick i princip bara runt och slappade i affärer. Är inget stort fan av det stället, efter att ha jobbat där fem månader förra året så har jag tröttnat rätt rejält. Luften är så dålig där inne så huvudvärk fick jag också... Var hemma igen vid tre och slängde mig direkt i sängen och somnade som en stock. Vaknade precis och känner mig fortfarande sjukt trött. Jag är nog världens tröttaste person just nu. Och gnälligaste ;)

Imorgon blir det klassfest (igeeen, men det är det vi gör bäst ju hihi). Sista dagen i skolan innan sommarlovet, så det ska bli en nice avslutning.

Jäjä, vi seeees

The blower's daughter

Har spenderat eftermiddagen i soffan och kollat på Marie Antoinette. Den var sjukt bra och soundtracket var grymt.

Dagens mest spelade låt är definitivt The blower's daughter (Damien Rice), det är en av de bästa låterna ever made... Dessutom är det soundtracket till en av mina favoritfilmer, Closer.




Snart hem till farmor och käka smörgåstårta. Typ det jag minst av allt har lust med idag. Gah

Bakis på mors dag

Ey
Jag är sjukt sliten. Blev utgång igår! Träffade två gamla polare (eller annas gamla polare kanske man ska säga) och han ena köpte drinkar och shots på löpande band. Ni kan ju tänka er vad det gjorde med stackars Chrillidilli... Haha! Träffade även Linus, jag och anna satt där och chillade, helt plötsligt kommer det en grabb i fluga och skjorta och Anna utbrister "du... är inte det linus?" och joooo det var det. Hade inte träffat honom på sjukt länge så det var kul! Tiden gick sjukt snabbt och jag blev som vanligt hungrig. Var halvvägs in på Mackedonkan när jag vände igen. Hade nog inte slutat så bra om jag hade satt i mig en cheeseburgare haha! Och sen GICK jag hem. Yesbox, Chrillan gick. Jag la alltså inte en spänn på hela kvällen, that's my kind of saturday night. Kom i säng halv sju och vaknade en gång i timmen. Gav upp vid elva och nu är jag segare än nånsin. Känns som alla nerver i kroppen vill göra mig illa, i prinicip hela kroppen "sover". Känns sjukt obehagligt... Ajja... Mors dag i dag, con grats mammita.


Hej

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH

Markoolio ersattes av MÅNS!!!! Det är nog ingen hemlighet att jag ÄLSKAR Måns som en liten flicka va!!!!

Gaga

Jag är uttråkad! Trodde jag skulle vara helt död efter jobb så jag sa till Anna att inte komma förrän vid nio så jag hann sova lite. Annars skulle jag inte orka hålla mig vaken och kunna underhålla henne. Men tji fick jag, jag kan fan inte sova! Och nu har hon planer fram till nio. Så jag sitter här i min ensamhet och kollar på Markoolio sjunga om sommar och reggea. Sjukt underhållande daaahhhh.

Jag har lite huvudvärk. Men det tänker jag inte säga till Anna för då blir hon nog tjurig. Nu ska jag sluta prata om Anna och gå och duscha. Kill some time liksom.

Fast förresten, måste bara berätta hur grym jag är. Jag sålde skor för 4000 till en gubbe idag. Han skulle egentligen bara ha ett par, men jag prackade på honom tre par till. Go Chrillan!

HAJDO!

Långlördag

Allöö
Idag ska jag jobba långlördag. Igår kände jag mig helt "yeah, det ska ändå bli rätt nice va!" men idag känner jag "jisses, idag är det långlördag, hujeda mig" typ. Fast som tur är är det inte jättestrålande sol. Hoppas det börjar regna moahah! Jag är lite mer happy idag i alla fall. Ska snart in i duschen och då piggnar jag förhoppningsvis till. Och ikväll kommer Annabanana hit och det ska bli kulkul. Så jag ska nog klara av denna dagen också ;)

Jag måste nog städa lite efter jobb också. Annars kommer Anna få nån slags stroke när hon kommer in. Jäjä. Jag är så jävla ointressant.

Ciao

Inte så happy

Hej hej hallå
Är inte särskilt glad idag heller... Har dessutom ont i kroppen och är trött som vanligt. Har betalt räkningar nu och efter att jag köpt mina tabletter kommer det inte finnas många slantar kvar på kontot. Happy happy joy joy, typ.

Just ja, jag vill ha en hund!! Så himla mysigt det hade varit. En gosig vovve liksom. Som man kan gå ut och gå med. Fast när det regnar, snöar och är mörkt och läskigt ute så får den bajsa på balkongen. Moahaha. Jag är nog inte redo för en hund.

Ska snart iväg och göra en sak.

So long suckers

Blök

Idag är jag inte alls happy... :( Jag som hade tänkt börja mitt nya, sunda liv idag och gå ut värsta långrundan. Nu har jag verkligen ingen lust med det. Kanske senare. BLÄ! Ajja, imorgon får man pengar i alla fall. Kunde inte komma mer lägligt, måste verkligen köpa mina tabletter nu.

Någon, gör mig GLAD!


Tidsfördriv

Lite tidsfördriv innan jag ska dra mig mot stan... Snodd av Samira.

ACCESSOARER
Väska: Lite olika, en svart från Friis oftast. Förhoppningsvis hittar jag nån ny idag.
Plånbok: Konstigt nog har jag ingen just nu, för den har gått sönder rejält. Fan, måste köpa det också.
Solglasögon: Använder inte solglasögon, ser konstig ut haha
Skor: Just nu skiftar jag mellan vita Converse allstars och ett par rödvitrandiga ballerina från Scorette, oftast.

TEKNIK
Mobiltelefon: Brun/röd/orange Motorola v3 (tror jag den heter)
Tv: Philips 32" flatscreen.
Dator: Acer.
Kaffebryggare: En vit från Bosch. Hatar kaffe.

BADRUM
Tandkräm: Colgate, rosa tub.. Vet inte vad den heter.
Tvål: Palmolive.
Hårprodukt: Väldigt olika, skiftar hela tiden för annars blir mitt hår inte glad på mig. Just nu är det Fructis.
Huvudvärkstablett: Om det bara är huvudvärk är Treo teh shiet. Annars migräntabletter.
Doft: DKNY, red delicious.
Hudkräm: Dove summerglow.
Schampo: Jag kommer faktiskt inte ihåg och jag orkar inte kolla. Bytar hela tiden där också.
Balsam: Alltid samma som shampo.
Fotfil: Usch det ordet är inte mysigt.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Nu kommer jag inte ihåg vad det heter! Shit, så konstigt, dricker det typ varje dag... Ehm... Bon aqua, just ja.
Vin: Dricker inte vin,
Öl: Dricker inte öl. Haha
Bröd: Polarkraft extrem
Choklad: Jatack

HEMMA
Säng: 160 från IKEA.
Lakan: Alltid vita.
Soffa: Gråsvart med divan från Living.
Porslin: Från duka.

FÄRDMEDEL
Bil: Har ingen bil. Inte ens körkort.
Flygbolag: Har aldrig flugit. Mobbas inte.
Taxibolag: Gillar 232323.

MEDIA
Magasin: VR, Cosmo, Moore läser jag helst.
Tv-kanal: Trean och femman.
Dagstidning: Läser aldrig dagstidningar. Aftonbladet på sin höjd.
Sajt: Jag är stammis på www.smhi.se haha (fast dom ljuger alltid)

ÖVRIGT
Frisörsalong: Nån på davidshall, kommer aldrig ihåg vad den heter.
Bank:
Swedbank. Men jag kallar det fortfarande för FSB.
Cykel: Har ingen. Bröt foten när jag cyklade för snart två år sen, sen dess har jag cyklat en gång och min cykel har rostat. Haha


På tal om rosta, jag har ett bra skämt jag inte dragit på länge!!!

Vad gör man om brödrosten slutar fungera?
- Man slänger den i sjön så den rostar!!! HAHAHAHA


Inte så aktivt

Halloo
inte varit så aktivt skrivande här den senaste veckan. Har hänt en del omtumlande grejer som jag inte har lust att dela med mig av direkt... Dels av respekt mot andra.

Inne på sista kursen i skolan nu, sen är det sommarlov. Eller ja, inte lov direkt, det ska ju jobbas men ändå! Idag är jag dock ledig. Ligger på soffan och kollar på film och väntar på att det ska bli 19 grader och sol ute (för det sa dom faktiskt att det skulle bli!). Ska in till stan sen och kolla om jag hittar nån väska, sen ska jag träffa mammita. Hon skulle försöka ge sig på att göra falafel (från scratch! imponerande va!) och det vill jag ju inte missa ;)

Jaja, skulle bara säga "HEJ JAG LEVER!".

Over and out


MOAHA

Nu ska jag till Köpenhamn. HEJDÅ!

Köpenhamn

Jag har fet lust att åka till Köpenhamn och shoppa. Ännu mer nu när jag kom på att jag antagligen har 2-3000 spänn på mitt danska konto. Eller jag tror jag har det i alla fall, för tanten sa att dom skulle komma i maj. Lalala

Har fortfarande ont i armen. STACKARS MIG VA! Och jag har fått en avi från Buzzador.

Nu ska jag vänta på att en prins ska komma ridande på en vit häst (så gay) och ta med mig till Köpenhamn. Ska nog sätta mig på balkongen så han hittar hit. Japp, det ska jag göra. Ciao

My bloood

Tootieloo!
Är nyss hemkommen från MAS, där jag lämnat 15 kg blod typ. Var hos läkaren igår och fick konstaterat att jag antagligen kommer få käka tillskottet forever and ever och idag fick jag lämna spännande blodprov. Det var så spännande att tanten som tog blodet sa "nämen! ett hemoblabla-prov! (kommer inte ihåg vad det hette) inte ofta man gör det." Då kände jag mig sjukt cool faktiskt. Även om hon daddade med mig och verkade tro att jag tyckte det var världens läbbigaste grej. Jag har faktiskt inga problem med nålar, speciellt inte blodprov. Det känns fan ingenting. Förutom efteråt. Nu fick jag faktiskt skitont, det dunkar lite. Ohno... AJ! Lalala

I övrigt vet jag inte vad dagen bjuder på. Har tvättid till klockan tolv, sen får jag se vart viiiinden bär. Haha. Jag är så nördig.

Nu gör det seriöst jätteont i armen så HEJDÅ

Kvällens

image37

Kvällens består av svart tubtopp H&M, röda jeans Gina Tricot, skor Vagabond

Freeeitaaag

Äntligen freeedag! Annabanana är på väg hit och sen blir det party all night long ;) Ska bli sjukt kul, kan inte bli annat än lyckat med den bruden.

Har ny dator och nytt tangentbord. Hate it. Tangenterna är sjukt tröga och det tar hundra år att skriva för vissa bokstäver kommer inte med så jag måste backa och ändra hela tiden. Det är jobbigt. Så hejdå!


Requiem for a dream

Har nyss kollat klart på Requiem for a dream, en av de bästa filmerna ever made (för att inte tala om soundtracket). Mår alltid lika kasst efter jag sett den filmen, men den är så sjuk bra. Jag AVSKYR knark och blir så jävla ledsen när jag ser vad det gör med människor. Du som inte sett den än, se den!

Nu är jag lagom pigg och glad och orkar inte göra något ansträngande direkt. Ska ta en dusch nu och sen lär jag nog somna. Rolig jag är idag va ;) Borde ringa vårdcentralen också för mina tabletter är snart slut och jag vet inte om mina blodvärden är bra än. Jäjä, en annan dag!

Ciao

Bananaaas

Jag fick nån knäpp innan och fick lust att storstäda hela lägenheten. Det händer ungefär 1 gång varannat år typ, så jag tog tillfället i akt och började städa köket! Jag hann till hallen och toaletten, men nu orkar jag verkligen inte städa vardagsrummet. För att  inte tala om sovrummet... Så jag har kompromissat lite, när det är reklam i 7th heaven (ja jag är nörd och följer prästprogrammet med massa sensmoral-skit inproppat) så ska jag dammsuga vardagsrummet. I nästa paus ska jag tvätta golvet i vardagsrummet! Sovrummet får helt enkelt vänta till nästa gång jag får en städknäpp. Dvs nästa år nångång haha! Fast iofs.. Jag måste nog rensa upp bland klädhögen som ligger på golvet bredvid sängen. Där ligger säkert något längst ner som jag glömt att jag har och jag ska faktiskt tvätta imorgon.

Nej nu har jag missat början av prästprogrammet, så toootielooo

Sliten

Är sjukt sliten idag, gårdagen blev lika hård som väntat. Sjukt lyckat i alla fall, blivande bruden (klassfesten utvecklades till möhippa) var sjukt kul och underhållande på tåget in till Malmö. När vi kom fram kände jag hur full och trött jag var och hade ingen större lust att dra vidare till Slagt, så jag åkte hem istället. Känner idag att det var ett bra val, är sjukt sliten och tänk då hur jag hade mått om jag hade gått ut (dvs druckit ännu mer).

Man får så dåligt samvete av att sitta inne när det är så fint väder, men jag känner verkligen inte för att ligga i solen när jag mår såhär! Nej, såna här dagar ska det regna. Men BARA såna här dagar, alla andra dagar får gärna vara soliga hihi.

Nu är det dags för dusch, förhoppningsvis vaknar jag till lite då. Ciao!

Lördag!

Halloooo!
Idag blir det jobb 11-14.30 (tjatade mig till att få sluta en halvtimme tidigare), sen blir snabbt hem och byta om sen ner till centralen för att möta upp med lite klasskompisar. Ska ta tåget till Kävlinge för att gå på klassfest/möhippa. Ska bli sjukt kul och jag är grymt laddad! Lite segt att jobba idag även om det bara är 3½ timme. Hade hellre myst i solen och vilat upp mig inför ikväll. Lär bli hårt ;)

Förresten, är det någon som vet var man kan köpa hårparfym? Har läst att det finns och jag har varit ute efter något som gör att håret luktar gott utan att göra något med det (som spray, mousse osv). Jag försöker att hålla mig till att tvätta håret 2-3 gånger i veckan och man saknar ju den nytvättade doften!

Anyways, ha en trevlig lördag! Puss ♥

Dagens

Tänkte hinna posta en dagens också, så here it is!

image35

Äntligen fredag!

Tootieloo!
Varit en skolan några timmar nu på morgonen och lyssnat på redovisningar, är bara hemma en snabb vända nu, sen blir det jobb några timmar. Danskarna är lediga idag så jag ska backa upp under luncherna. Har ingen större lust att jobba när det är så fint väder, men det är väl så det är att vara vuxen ;)

Imorgon blir det klassfest i alla fall. Förväntningarna är stora och det lär bli sjukt kul! Tråkigt att jag ska jobba först under dagen bara. Förhoppningsvis är jag inte alltför trött. Den som leeever får seee

Ciao!

Happy birthday to me

Jepskeps, idag fyller jag 21. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Stevie Wonder's Happy Birhtday. Sorgligt va ;) Födelsedagar var mycket roligare när man var liten. Man låg där i sin säng och låtsades sova och lyssnade på hur familjen viskade utanför. Sen spelade man överraskad och nyvaken när de kom in och sjöng och la paketer på magen. Men idag är det bara en helt vanlig dag. Shit, vad jag låter låg och nostalgisk, men det är helt okej att det är en vanlig dag. Har ingen lust att fira nån födelsedag. Man borde få spara denna dagen, ha den innestående typ :)

Jäjä, fint väder idag i alla fall!

RSS 2.0