Boys in da soffa

Andra dagen avklarad! Något roligare än igår.

Två pågar sitter just nu i min soffa med ett glas whiskey kollandes på Hata Göteborg. Jag sitter här med en grogg och kollar rundor. Yepps, nu är skolan igång och festen med den! Blir chill här hemma ett dag, sen bär det av mot nån pub för att möta upp lite annat löst folk.

Ha en trevlig onsdag!!

Första dagen avklarade

Jepskeps, terminens första skoldag är finito. Kul att träffa alla! Två stycken hade gift sig. Den ena visste jag om, den andra var lite "VA HAR DU GIFT DIG?!?!". Men kul för honom!

Världens tråkigaste kurs. Grafisk databehandling - på ENGELSKA! Visst gäspade ni bara ni läste det? Sitta framför en jäkla dataskärm i sex timmar, snacka om skallebank.

Imorgon blir det litta öl o skitsnack efter skolan. Yes, vi är såna suputer!

Antony and the Johnsons

Lyssna på denna låten. Den är så sjukt klockren och jag blir helt varm i hela kroppen! Iofs måste man kanske veta historien bakom Antony för att uppskatta dom till the fullest.

Men först och främst, LYSSNA!


Imorgon börjar da serious shiet

Sista semesterdagen! Imorgon börjar skolan igen. Och nej, det känns inte pain, det känns kuuul! Ska bli riktigt kul att träffa alla och snacka massa skit.

Oj, nu satte sig en geting på mitt ben.

Hata Göteborg

Hahaha har precis sett Hata Göteborg, skrattade typ konstant! Så jävla kul att höra skånska på film, de låter så sjukt korkat! Och det kommer ändå från en stolt skåning.

GOTT SNACK!

Baj baj marknadsföring

YIIIIHAAAAA nu är tentan i marknadsföringen gjord! En sten har fallit från mitt bröst blablabla!!


Magont

Har varit en jobbig vecka. Mått kasst över skolan osv... Vaknade inatt av sjukt kramp i magen så det blev inte mycket sömn. Jag är som ett grått moln! Härligt va, jag sprider sån sjuk glädje omkring mig just nu.

Därav inte mycket blabla i bloggen, kan inte vara kul att läsa mitt gnäll hela tiden. Ska strax upp en stund på la festivalo och käka lunch.

Haha, jag t.o.m skriver monotont. Hejdå


Warning: overload.

Jag läser och läser men ingenting fastnar! Tur inte tentan är förrän två imorgon så hinner jag plugga lite innan också.

Be cool, stay in school. Hahahaha

Gnumfgma

Är redan hemskt trött och uttråkad på den här synen.

image87

Rumplös

Nu ska jag plugga rumpan av mig. Så jag har kanske ingen rumpa ikväll. Då får jag sitta på fotsulorna.

Rullar fram

Jäklar vad jag ätit idag! Rullar typ fram nu. Var en trevlig kväll i alla fall! Har verkligen varit fullt upp hela helgen. Imorgon måste jag plugga rumpan av mig. Det ses icke fram emot. Nu blir det däremot Sherry baby innan sängen.

Pusshej!

Kräftskiva

Var på kräftskiva igår hos en polares föräldrar. Riktigt trevligt även om jag inte fattar hela grejen med kräftor. Försökte skala en men jag drog bara sönder den så jag fick fan inte ut nån föda från den! Så jag gav upp och käkade bröd, paj och sånt gott istället, som man dessutom inte behövde slakta först! Jäjä, var en trevlig kväll i alla fall.

Har chillat hela dagen, vilket iiicke är bra med tanke på mina tentor på tisdag och onsdag. Får bli lite plugg ikväll och stenhårt imorgon. Ska snart iväg på middag! Sjukt nice, har inte behövt fixa mat själv på hela helgen :-)

Tata

Ojdå

I föregående inlägg låter det som att jag alltid tycker det känns lika nice att komma hem från föräldrarna. Menade självklart att det alltid är lika nice att vara där :-)

Napoleon Dynamite

Hemkommen från föräldrarna nu, lika nice som alltid!

Såg världens sjukaste film innan, Napoleon Dynamite. Så sjukt kul, killen är så jävla off haha!

Jag skriver bara om filmer jag ser nu för tiden. Men vafan, I'm a filmnörd. Bajbaj

Ompalalala

Haft fullt upp, dvs inte så mycket tid för bloggen. Var rätt sliten igår efter onsdagens festande, så dagen bestod mest av plugg, CSI och film. Kollade på The Descent (klicka på länken!). Sex äventyrslystna kvinnor som ska krypa omkring i en grotta.  Extremt klaustrofobisk film!

Idag blir det lite ärenden under dagen, sen blir det grillning hos föräldrarna ikväll.

Malmöfestivalen start idag! Inte för att det påverkar mig så mycket, tröttnade för ett par år sen. Ska i alla fall dit en dag/kväll och käka en texasburgare. Gyde!

Partay

Det är onsdag, det är party! Intar nu kvällens första drink (som inte ska bli många!). Ska möta upp med Anna senare, men än så länge myser jag runt här hemma :-)


Frysta jordgubbar, baccardi razz och lite canderel. Mjammi!

Tadaaa

Nu ser Doris Day inte lika herrelös ut längre!

image85

Nybadad Doris

Doris är nybadad hihi!!



"Hej jag heter Doris och jag är en herrelös hund!" Hon ser verkligen ut som det när hon är nybadad!

Pursuit of happiness

Har nyss kollat klar The pursuit of happiness. Sjukt bra var den, jag som vanligtvis är stenhård (bah!) fick faktiskt en tår i ögonvrån. Will Smith är riktigt grym och hans son verkar gå i hans fotspår.

Var hos sjukgymnasten innan, som sagt. Blev undersökt lite närmare idag. Visade sig att mitt högra ben är mycket svagare än mitt vänstra konstigt nog. Därför mitt bäckenben knakar och har sig, det är tydligen rätt överbelastat däromkring. Helt galet att en 21-åring kan vara så sliten haha! Men vi gjorde ett träningsprogam som jag ska börja med sen ska jag dit om en vecka igen!


BAJBAJ

Myggbett

Jag har fått ett myggbett på rumpan och ett under foten. Mmmm underbart.

Vädergudarna älskar mig

Första dagen på semestern och det regnar. That's just great. Ska strax åka till pappas jobb så Doris får hälsa på. Hon ska vara där ett par dagar i veckan sen när jag börjar skolan, så hon måste ju få hälsa på :-) Sen blir det en tripp till the sick gymnast (hahaha). Så det gör inte jäääättemycket att det regnar idag, hade inte planerat några utomhusaktiviteter ändå. But still, rain sucks.

SEMESTER!

Äääntligen semester, har varit en riktigt seg dag! Ryggen har smärtat sjukt mycket och jag kände bara för att lägga mig ner på golvet och gråta en skvätt. Men jag struntade i det och höll ut :-) Ska ändå till sjukgymnasten imorgon och få mitt träningsschema. Göttgött.

Nu blir det sen middag! Väldigt sen, men har haft fullt upp efter jobbet.

Pusshej!

Sista dagen!

Idag jobbar jag min sista 10-18dag. Oooh yes! Jag är sjukt trött men det kommer säkert gå smidigt som fan. Sen jobbar jag inte förrän nästa lördag och då är det bara 11-15. Så sjukt nice. Längtar till klockan sex idag!

Hoppas vädergudarna älskar mig och ger mig fint väder nu i två veckor, minst!

Fullt ös

Hade en riktigt trevlig kväll igår, mycket (!) alkohol, kortspel och kul folk! Och idag har det varit fullt ös. Powerpluggade imorse och det känns som jag börjar get the hang of it nu. Sen var jag och registrerade mig på Komvux och sen storhandling. Blev ett kvällsdopp sen och nu har vi precis käkat. Kommer somna som en bebis ikväll, men föööörst är det CSI! Woopiedoo, looooves it.

Käkade nåt sjukt gott idag, något jag aldrig gjort (eller ätit) innan. Pad thai! Tada, Chrillan har gått och blivit thailändare. Ching chong ballong kong (översättning: nu ska jag chilla framför tvn)


Ser lite äckligt ut, men det var mumsfillibabba.

Ultrasuperjättetrött

Jobbet gick snabbt och smidigt idag. Knappt något folk så jag pluggade satan i fyra timmar och fick betalt för det. Det kallar jag motivation ;-)

Är helt slut nu. Såg ett avsnitt CSI, sen slocknade jag. Var dock tvungen att vakna nu, två små larver (andré och linnéa) kommer snart hit. Blir lite maud, grogg och skitsnack. Kan bli niiice även om likheterna mellan mig och en zombie är stora just nu.

Spontan utgång

På väg till Therése och Emil igår fick jag ett sms från Anna, något i stil med; "utgång! kom igen!". Jag är inte den som är den, så jag var på! Så jag träffade Anna efter att vi varit hos sis och käkat. Var på en ball förfest sen shaka vi (till lite senare än vad som var tänkt från början, yikes!). Hade sjuuukt kul! Är inte särskilt bakis idag, drack knappt, men jisses vad trött jag är. Helt slut i benen! Blir en dubbel resorb nu innan jobbet. Hoppas det blir lika segt som förra söndagen, ska ha med mina plugga-plugga-grejer :-) Och deeet, mina vänner, kan man väl kalla ambitiöst!

I'm a hardworking woman, typ!

Precis kommit hem från dagens arbete. Phew, helt slut i kropp och knopp (haha, neerd). Blir chill (och kanske lite plugg om jag är ambitiös) nu ett tag sen blir det middag hos sis + hennes sambo, som fyllt år. Blir nog en tidig kväll, jobb imorgon igen. Money, money!

Ciao 

Nervöst sammanbrott.

Jag håller seriöst på att få ett nervöst sammanbrott. Jag är så sjukligt stressad över att börja skolan igen, känns som allt är uppåt väggarna. Jag har så sinnessjukt mycket att plugga in inför mina TVÅ omtentor om 1½ vecka. Jag har inte fixat min praktikplats än (har iofs lite mer tid på mig), måste till komvux och anmäla mig där och fan... Kanske inte låter mycket, men jag känner bara för att skrika och säga fula saker till någon. Fucking jävla marknadsföring (som vanligtvis är rätt intressant men inte nu när jag MÅSTE).

Nu ska jag plugga. Thank god it's friday liksom. Och jag jobbar lördag, söndag. Och tisdag. Sen är jag lediiiig. Fast hey, idag fick jag schema för september och oktober. Jag jobbar varje lördag.

Nu ska jag sluta gnälla.

Hajsvaj


Nja, jag är väl ingen Arnold direkt.

Jag har för små muskler i kroppen för att de ska orka bära upp min kropp. Därav trötthet och extrem ryggvärk. Nästan skrattretande :-D Visst är jag svagast i Malmö, men hallå! Mina 54 kg ska väl kunna bäras upp!

Haha, man kan bara skratta :-D På onsdag ska jag träffa sjukgymnasten igen och få ett träningsschema. Woopiedoo, my favourite thing to do. Verkligen.

Knappast snail-mail

Hemma idag igen. Ska till vårdcentralen för att träffa en sjukgymnast klockan tre. Smärtan i ryggen (som nu också gått över till extreeemsmärta i nacken) är fan inte skön att gå runt med, så nu ska den bort! Hoppas jag.

Jag beställde ju, som sagt, två par skor från Have2have igår eftermiddag. Jagfick precis avin, efter klockan 16 kan jag hämta dom. Hur är det ens möjligt?! Har hört att de har snabb leverans, men det här var helt galet!

I love it

Älskar att fylla i såna här listor, fantastiskt tidsfördriv! Precis som att fylla i såna "Mina vänner"-böcker när man var liten :-)

Skriver du dagbok?
Nej, gud vad jobbigt.

Vad är viktigast för dig?
PARTYYY! Nä, skämt åsido, familj och vänner.

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
 
Eh, no way.

Har du färglinser?
Ja, illrosa. Nej det har jag inte.

Suger det här?
Nej, inte ett dugg!

Kan du gå ner i spagat:
Haha, nej!

Är du polare med grannarna?
Nej, jag har freaky grannar.

Gay?
Skulle jag inte vilja påstå, nej!

Har du varit kär i en kändis?
Ja jag var typ besatt av Zac i Hanson. Skrev kärleksbrev och grät om kvällarna.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Dricker inte mjölk, så jag öppnar inte kylskåpet för att läsa på paketet direkt.

Är du höjdrädd?
Njaä. Nej

Pratar du fortfarande med den du kysste senast?
Jepskeps.

Har du sett din bästa vän gråta?
Japp!

Har du fått någon komplimang idag?
Nej, tror faktiskt inte det. Skandal!

Är du mörkrädd?
Ja. Eller inte extremt, bara lite.

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja, många.

Har du haft vattkoppor?
När jag var liiiten.

Har du någon gång testat karate?
Nej, har fobi för barfota-sporter. Blä

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Gillar många extra mycket!

Äger du en iPod?
Naj.

Skulle du vilja hoppa fallskärm?
Nå wej.

Gillar du allsång på Skansen?
Nej inte nu längre, men jag gillar Berghagen :-D

Kan du vissla?
Klart!

Vilken radiokanal lyssnar du på?
Lyssnar bara på radio på jobbet och den enda stationen som vi får in där är NRJ. Kanoners :-/

Rakar du benen?
Nej. I like it natural. Ba skoja, klart jag gör.

Hur svarar du i telefonen?
Oftast "Hej de e Christine"

Betalar du TV-licens?
Ja, men jag är fan emot det!

Vad har du i fickorna just nu?
Har inga fickor.

Vilken parfym använder du?
DKNY - Red Delicious för det mesta.

Kan du kasta macka?
Hmm, längesen jag testade. Vet inte.

När var du riktigt sjuk senast?
Oj, tror det var nyår 1½ år sen.

Har du blivit opererad?
Nope, aldrig.

Äger du en cykel?
Nej.

Vad har du alltid i handväskan?
En massa skit, plånbok, mobil.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Haha, what?! Nej?

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3½ tror jag (med ½ menar jag nyckeln till kolven i tvättstugan, den är ju liiiten)

Läser du för skojs skull?
Ja.

Äger du ett busskort?
Jepskeps. Jag var så dum att jag köpte ett sommarkort, jag har använt 18 resor av 50 möjliga. Och det går ut den 15. SMART!

Little miss Sunshine

Har precis kollat klart Little miss Sunshine. Gillade den verkligen, urgullig film :-) Slutet var klockrent!

Doris posar.

image80


Nätshopping

Somnade en stund till innan och nu har jag glott runt lite på internet. Beställde hem två par skor från Have2have och en bikini från La Redoute. Skorna beställde jag mest för att de var snygga och billiga och bikinin var ett måste. Har inte hittat någon ny i år, så jag hoppas denna sitter bra. Var sjukt lång leveranstid, 5-10 veckor men jag behöver ju när jag ska till Teneriffa hihi. Jaaa jag vet, det är nästan hundra år till januari, men för att citera mammita "den äter väl inte bröd!". Alltså kan den få vänta fint i garderoben.

Nu dödar min rygg snart mig (jag kan seriöst inte sitta upp en längre stund, eller stå heller för den delen), så jag ska lägga mig igen.

Ciao

Helt slut

Jag mår dåligt idag. Jag mådde dåligt igår också. Gick hem från jobbet efter timme, sen sov jag hela dagen. Pallar inte dra hela historien, men jag är helt slut, svimfärdig och svinont i ryggen och nacken. Flashback från i våras alltså. Fattar verkligen inte varför, har tagit mina tillskott och allt det där, och jag har mått bra hela sommaren. Damnit.

Nu ska jag lägga mig igen. Och det är sommar ute. Just my luck (som jag förövrigt såg igår).

Fiskgratäng

Har nyss käkat världens godaste fiskgratäng, det är riktigt gott. Gör det alldeles för sällan, men det tar så sjukt lång tid haha! Mycket disk blir det också, and I hate disk.

Nu ska vi ner till Limhamnsfältet med Doris. Måste ta vara på solen!


Min fiskgratäng :-)

Chill

Har chillat nu ett tag framför tvn och med nya VeckoRevyn. Den tidningen suger verkligen, fattar inte varför jag köper den. Käss! Det enda som är roligt är kändisskvaller och då kan man lika gärna köpa Veckans Nu! eller nåt (vilket jag iofs också gör haha!)

Nu ska jag i alla fall skala potatis. Blir fiskgratäng med potatismos, mjaaammiiiiii.

Smoothie/sorbet

Är hemma nu igen. Blivit en massa bussåkande idag så Doris slocknade som en sten när vi kom hem. Väldigt varmt för henne idag, men himmelriket för mig :-)

Har nyss käkat nånting som Anna bjöd mig på i lördags. En smoothie/sorbet (min blev mer smoothie, hennes mer sorbet, smakade dock lika gott!) gjord på jordgubbar, hallon, lättfil och canderel. Sjukt god!


Oh my

http://dannyspusstjuv.blogg.se/

Greetings sunshine

Soool! Ser ut att bli lika underbart väder idag som det var igår. Och guess what, jag är ledig! Detta är för övrigt min sista vecka på jobbet (förutom nästa tisdag och varje lördag), helt fucking fab! Jag borde egentligen sitta inne och plugga rumpan av mig idag men det lutar nog åt att åka hem till Therése och Emil och sedan följa med dom ut i solen. Betydligt mer lockande alternativ ;-) Men på onsdag är jag också ledig, då banne mig ska jag plugga. Kanske t.o.m är så ambitiös att jag tar med mig grejerna till jobbet och pluggar på lunchen. De du!

Somnade som en gris på soffan igår. Var helt slut. Kollade på Epic Movie (holy cow, min humor i ett nötskal haha!) och sen har jag sovit som en bebis hela natten. Tills jag vaknade av Doris gråtande halv nio. Bara till att gå upp och roa henne (genom att sätta mig vid datorn haha)

Scones

Blir snart late night-scones (blev så sugen!) och en lättsmält film. Är supertrött men har ingen lust att gå och lägga mig än.

Sov gott!

Doris 3 månader.

Idag fyller min babyboo Doris Day 3 månader. Helt sjukt vad hon har gjort framsteg under de här veckorna. Hon har lärt sig att gå i koppel så mycket bättre och sitta på kommando. Nu kan hon nästan ligga på kommando också :-)

image77

Tiden går fort!

Hej hopp. Jag har fått en böld på vaden, seriöst! Helt plötsligt började det klia på min högra vad, till slut lyfte jag på byxbenet och möts av världens bula! Ser riktigt stört ut. Finns det mördarmyggor? Hoppas inte det :-)

Dagen har i alla fall gått väldigt fort, thank god. Bara 40 minuter till och jag känner mig oförskämt pigg och obakis. Så jag tror nog ReVigör funkade ändå.

Men jag blir lite bitter över att det här är första stekheta dagen på länge och att jag jobbar. Jag vill också ligga på beachen! Detta underbara väder har ledit till att jag endast sålt två par skor. Till samma kund. Jag har inte ens fått springa ner jag och hämta något, här har varit så dött.

Och nu dör jag snart av värmeslag. Bölden som spökar?

Åh nej

Jag börjar redan känna extremsmärtorna i ryggen.

Gäsp

Blev sjukt trött under bussresan hit. Hoppas jag inte somnar och slår huvudet i stengolvet. Hade varit en smärre katastrof faktiskt. Det är det negativa att jobba ensam, ingen märker om man faller ihop :-) Såvida man inte har uppmärksamma kunder, men ya right.

Käkade en Big mac junior precis. Sjukt bra uppfinning, men nu mår jag väldigt illa.


Buhu snyft

Okej, jag är nog lite bakis i alla fall. De visar avsnittet av 8 simple rules på tv, där pappan precis har dött. Jag fick värsta klumpen i magen, så sorgligt!


Holy mother of god

Jag är trött. Kunderna kommer säkert älska mina påsar under ögonen.

Jag vet faktiskt inte om ReVigör funkade. Jag drack något mindre än vad jag brukade och tog sista drinken vid tolv. Efter det drack jag bara vatten och var nykter när jag kom hem. Jag mår lite lite illa nu, men det kanske också bero på att jag sovit cirkum pirkum fem timmar (jag är sån tröttis som behöver minst åtta för att fungera normal, minst!!). Så tyvärr har jag inte mycket att komma med när det gäller en recension haha! Jag vet ju inte hur jag hade mått om jag inte hade tagit ReVigör, så det var ändå värt det. Ska testa igen en annan gång när jag dricker som jag brukar. Då vet jag i alla fall hur jag brukar må haha!

Nu har jag 50 minuter att döda tills jag ska ta bussen till jobbet. Jag kunde fan inte sova längre.

Tootles

Kamerasladd

Fan att jag inte har min kamerasladd med mig. Tar riktigt schyssta bilder kanskeeee. Visar imorgon. Ha en ball lördagkväll.

Ciao!

Lomma calling

Nu är jag i Loooommaaaa! Mina ben är jättebleka, så Anna blev lite rädd när hon såg dom. Så nu erbjuder hon mig nån bronze-kräm som hon tycker jag ska smörja in mig med. Kanske ska göra det, så jag inte skrämmer halva Malmö inatt.

Förresten så känner jag mig påverkad efter 1½ redbull/vodka, har ReVigör ett finger med i spelet tro? Tänk så har det motsatt effekt på mig. Ångest i så fall. Jag ska fan jobba imorgon. Jag är dum i huvudet.

Hejdå

ReVigör del 1

Nu är det dags att dricka första dosen av ReVigör. Wohohoho, så spännande haha! När den är uppdrucken bär det av till Anna i Lomma.

Ciao!


Pain

Har verkligen varit pain att jobba idag. Hade så sjukt ont i ryggen, mådde illa och blev helt yr pga det. När jag kom hem smörjde jag in hela ryggen med Voltaren gel, tog en treo och vilade nån timme och nu känns det lite bättre i alla fall. Men helt slut är jag fortfarande! Hoppas att partypeppen infinner sig snart. Ska vara hos Anna vid åtta, så det är ett tag till i alla fall!

Vill verkligen inte jobba imorgon! Men 9 timmars betalt för 4 timmars arbete är inte fy skam, så jag står ut ;-)

Fredagkväll

Är så sjukt nyfiken på ReVigör! Nästan så jag ser framemot imorgon bara för att se om det funkar haha! Lovar att ge en full rapport när jag står på jobbet på söndag.

Ikväll blir det några avsnitt CSI, finally! Inte sett ett avsnitt på typ en vecka, helt galet ;-) Till det blir det Ben & Jerry's Phishfood. Egentligen rätt sjukt att man betalar 50 spänn för så lite glass, men det är helt klart värt det. Deeelicious!

image74

Huvudvärk!

Oj sån huvudvärk jag har. Och inga piller har jag att knapra. Men om ca 1½ timme kommer jag ha ett rör treo. Mummaaaa!

Jobb hela helgen. Jippi jej. Imorgon ska jag för första gången prova mirakelkuren ReVigör, som sägs bota baksmällan. Ska fira Annabanana imorgon (som f.ö. fyller 21 idag, GRATTIS!!) och jobb på söndag. Så jag hoppas det hjälper. Fan vad gött i så fall, hejdå baksmälla liksom! Har hittills bara hört bra recensioner, så vi får väl la se!

image73

Teneriffa!

Har varit full gång hela dagen. Johan kom i förmiddags, chillade lite här, sen körde vi bort till Timi och hämtade hennes anteckningar i marknadsföring. Jag har inga, så de kommer säkert hjälpa mig en bra bit på vägen när det gäller omtentan. Sen, äääntligen, träffade jag la familia och bokade resan till Teneriffa!! Den 6 januari åker vi och är borta en vecka. Längtar som en liten, liten  gris!

Kom nyss hem och Doris slocknade direkt. Hon har inte sovit sen imorse, så nu lär hon sova en bra stund. Jag ska nog passa på att chilla lite och kolla nån film (surprise!)

image72
Hotellet vi ska bo på!

Trött, daah

Jag är sååå trött! Ingen ovanlighet iofs, men jag måste påpeka det ändå ;-) Jobb idag, lika ostimulerande som vanligt. Idag är det chill på soffan med filmer. Känns som det är allt jag gör under min lediga tid, kollar på film! Men imorgon blir det annat. Min kääära vän Johan kommer ner från Helsingborg för att hänga med mig och Doris. Ska iväg och boka resan till Teneriffa med familjen imorgon också, gööött!

Fick förresten mitt paket från filofax.se idag, inte en dag för tidigt. Beställde för typ 3 veckor sen och det var en leveranstid på 5 dagar. Kasst! Men nu har jag en rosa filofax haha! Den var större än jag trodde, men vafan, det får funka. Måste köpa ny väska nu! Fick hem den jag beställt från H&M men den var skitful. Jag ska aldrig mer beställa därifrån (yeah right), slutar alltid med att jag skickar tillbaka allt ändå.

Jäjä, tillbaka till soffan. Ciao

Kul med bilder

Hittade den här hos Samira och den verkar ju vara lagom underhållande tidsfördriv! Hittade alla bilder på Google.se's bildsök.

Mitt förnamn:


Favoritfärg:


Senaste maten jag åt:


Min dåliga vana:


Min favoritgrönsak:


Favorithusdjur:


Staden jag bor i:


Mest användbara i mitt hem:


Senaste inköp:


Gör mig glad:

Habbahabba

Seven är så sjukt jävla bra! Gah.

Paus

Tar en paus i pluggandet nu. Går iofs inte särskilt bra, då jag tagit pauser i princip hela förmiddagen! Allt annat blir mycket mer intressant, man plockar undan lite, städar i garderoben, diskar. Men men, jag har ett par veckor på mig så det ska nog gå ändå.

Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan och kolla på Seven. Fryser jättemycket (vilket jag gjort nu i typ en vecka, dumma sommar!) och är sjukt seg och hängig.

Pluggandet börjar återigen

Filmen igår var helt okej. Man hade sett den innan i många versioner, så det var ingen surprise direkt. Lagom b:ig, men ändå satt jag på helspänn i princip hela filmen. Jäjä!

Idag måste jag plugga. Känns inte alls särskilt inspirerande, är sjukt trött idag igen och har absolut NOLL lust att jobba imorgon (vem har iofs lust att jobba?). Har omtenta i marknadsföring v. 34 därför borde jag börja plugga idag. Helst igår, men vafan, bättre sent än aldrig. Måste klara den jävla pisstentan. Blä.

RSS 2.0