Äntligen fredag

Är äntligen hemma efter en väldigt lång, men kul, dag. Skola imorse, tills jag och två klasskompisar bestämde oss för att dra upp i stan. T lämnade rätt snabbt men jag och J fortsatte att göra stan i några timmar till. Hittade tyvärr ingenting, även om jag sprang runt i flera affärer för att leta ljusa eller gula jeans. Jag har fått dille på gula jeans, men hittar inga fina i min prisklass. Någon som vet? Förutom de på JC, för de sitter verkligen inte snyggt på mig.
I alla fall, sen träffade jag min mamma och syster för att fika på Espresso House. Kom nyss hem och är mätt som en plätt! Blir sen middag idag, och bli nu inte förvånad, men jag ska göra fullkornspizza haha! Nej, det är ingen fredagstradition, men det är ju så himla gott! Det här får bli sista gången på ett tag, annars tröttnar man ju ;)

Nu blir det soffan ett tag. Min kropp är trött!

Tillbaka

Nu ska jag snart bege mig mot stan, måste hinna inom H&M för att lämna tillbaka de guldiga ballerinaskorna. Satt inte alls bra på foten och dom är kanske inte så jäkla snygga after all. Man blir ju helt störd när man ser de billiga priserna haha! De rosa skorna får stanna dock, dom var väldigt sköna med tanke på det priset. Ska nog gå till jobb idag, det är så himla fint väder och det tar ju inte mer än 17 minuter att gå (haha jag har klockat!). Meeen min lata sida kommer nog ta över, när jag står vid busshållsplatsen. Jag är nog den lataste som finns.

Ha en trevlig dag allihopa!

Torsdag

Helloo
Har suttit och pluggat lagerekonomi hela morgonen, men nu hinner jag inte mer. Börjar jobba klockan tolv och jag sitter fortfarande i pyjamas :) Har verkligen ingen lust att jobba, speciellt inte när jag har massor att plugga inför tentan, men men... Sex timmar ska jag nog klara av. Fasar mer inför helgen. Långlördag, fint väder. Bådar inte gott! Eller jo, för försäljningen, men inte för mig som får springa i trappor och hämta skor hela tiden. Haha, shit vad jag gnäller. Jag är grym på det ;)

Nej, nu måste jag få tummen ur och gå och duscha. Tootielooo!


Soool

image25
Svarta stuprör H&M
Linne H&M
Kofta Vero Moda
Sjal H&M

Jag älskar detta vädret! Solen ger en verkligen energi man inte visste fanns. Det blev bara en halvdag i skolan så jag har nyss kommit hem från en runda på stan med syrran. Jag har letat på varenda H&M i stan efter silvriga och svarta ballerinas, men de vill inte finnas i min storlek. Nån mer än jag som tycker de är sjukt små i storlekarna? Brukar dra 39, men får ha 40 i dessa. Hittade i alla fall ett par i guld så de slog jag till på. Hittade även ett par ljust rosa tennisskor så det fick bli dom också. Sjukt billigt med 98 spänn/paret, säkert dålig kvalité och sånt, men man kan väl inte vänta sig något annat. Köpte ett par skor till M också på Combination. Sjukt snygga, röda puma-sneakers.

Nu blir det sen lunch på balkongen, sen måste jag plugga lite.

Bild på dagens erövringar.



Tootieloo!

Onsdag

Oj oj vad jag är trött idag. Jobbade som sagt igår och jag vande ganska snabbt av mig att stå upp 8 timmar om dagen, är helt öm i kroppen. Skola idag, sen jobb imorgon igen... Mycket hellre skola! Då får man chans att njuta av det härliga vädret. Enligt SMHI ska temperaturen gå upp mot 15 grader idag. Så skööönt!

Hade egentligen tänkt bjuda på en dagens idag, men batterierna dog i sista sekund. Nu måste jag sminka bort mitt trötta ansikte!

So long!

Aaoaj

Stackars mitt huvud. Har sån sjuk huvudvärk och jag hoppas hoppas att det inte blir någon migrän ikväll. Känns lite som det, men jag tappar inte hoppet än! Har varit en jobbig dag i skolan, har jobbat med en årsredovisning hela dagen och man blir helt slut i hjärnan, vilket säkert förklarar huvudvärken... Håller på med tvätten nu och ska snart börja med middagen. Blev så sjukt sugen på fläskpannkaka med Squeezy-lingonsylt, så det får det bli :)

Ska bli skönt med en lugn kväll framför tvn ikväll. Måndagar är ju lätt bästa tv-dagen! Imorgon blir det jobb 10-18 vilket ska bli sådär kul. Eller inte alls kul. Men men, pengar måste man ha, man kommer inte långt på csn.

Ha en mysig kväll, det ska jag försöka ha! Förresten, är det inte sjukt nice att det är ljust som på dagen när klockan närmar sig halv sju! Nästan så man börjar få lite sommarkänslor redan nu ;)

Tootieloo!

Måndag!

Goodmorning sunshine!
Verkar bli en helt underbar dag, vilket gör det så himla mycket lättare att gå upp på morgonen! Vi hittade minsann balkongmöbler, bild på det kommer i eftermiddag. Nu, skola!

Dagens
image24

Klänning H&M
Tights Gina Tricot
Jacka Adidas
Skor Scorette

Puss ?

Balkongmöbler

Nu har jag lagt pluggandet på hyllan för idag. Väntar på att baby ska sluta jobba nu så han kan komma och hämta upp mig. Vi ska ut på expedition balkongmöbler! Vi har nästan 25 grader på balkongen och jag har hört dom över mig sitta där ute och prata hela dagen, jag vill också kunna sitta ute på vår balkong! Så nu måste vi handla möbler. Jag vill ha såna där stolar man kan fälla bakåt, men frågan är om det får plats fyra såna plus bord på balkongen. Vi får mäta och se! Kan man köpa sånt på öppet köp? Hade varit skitbra, då hade man ju kunnat köpa hem och testa haha!

Dagens
image23

Mörkblåa jeans (ser dock svarta ut på bilden) &denim
Grön t-shirt Vero Moda
Gul kofta H&M

Pusshej!

Förvirrad!

Jag blir så förvirrad av tiden idag, alla klockor visar olika i lägenheten haha! Men jag fick nyss reda på att klockan är tjugo över ett, alltså måste jag snart komma igång med städning och att duscha. Har suttit och pluggat nu i snart två timmar och jag är helt slut i huvudet. Är helt fullproppad med bruttovinster, räntabiliteter, påläggskalkylering och allt vad det heter. Men jag måste passa på att plugga idag, för i veckan blir det inte mycket tid i och med att jag ska jobba under våra självstudie-dagar. Blä.

Nu får jag väl återgå till pluggandet en stund till, så jag blir klar med allt. Hoppas ni har en härlig dag i solen! Jag går ut på balkongen och njuter emellanåt haha!

Tootieloo! ♥

Sunday, bloody sunday

Godmorgon! 
Grease  igår var kanon, riktigt rolig. Måns var sjukt het (oj vad ful sandy var på den bilden) och jag kände mig som en fjortonårig flicka på nytt, haha! Han körde sina berömda höftvrickningar, sen var jag nöjd ;) Hade sjukt ont i magen under föreställningen och det hjälpte inte att gubben som satt bredvid diggade med i låtarna så att alla stolarna på samma rad skakade. Det kändes som knivar som stack mellan revbenen. Aj, aj! Säkert massa stress inför nästa vecka. Har en helt sjuk vecka framför mig och undrar hur fan jag ska palla. Jobb och skola varje dag fram till nästa söndag. Plus att jag har tentan i ekonomi nästa onsdag. Uuh... men sen är det påsk och då är jag helt ledig! Påsken är så himla mysig... Ett riktigt vårtecken :)

På tal om vår, idag är våren verkligen här. Enligt SMHI ska det var sånthär underbart väder hela veckan, vilket jag absolut inte klagar på! Det enda tråkiga är att jag inte har något att göra idag. Förutom att städa, plugga och sånt där tråkigt. Knappast något jag vill ägna en solig söndag åt... Men men, ingen har tid med mig. Haha, så sorgligt det lät. Inte så farligt ;) M slutar jobba klockan tre, fram tills dess får jag roa mig själv. Sen blir det storhandling på Ica Maxi, sen är vi hembjudna på våfflor hos mina föräldrar ikväll. Våffeldagen idag, väl?

Nu ska jag nog lägga mig lite på soffan och kolla på tv. Och leka med min nya mobil ;)

Puss! ♥

Dagens

Alltså AJ vad jag har ont i magen. Blir helt yr i bollen av smärtan. Men jag ska stå ut, för jag ska se Måns! Ska iväg om nån timme för att käka middag på Ölcaféet, innan vi beger oss mot Amiralen.

Dagens musikaloutfit blev
image22
Vit t-shirt H&M
Grå klänning H&M
Strumpisar Lindex

Ha en trevlig lördagkväll! Puss ♥

Mobil, sol och magont.

Såå härligt väder det är idag. Det blev en räkmacka från Espresso house nere på Bo01 innan, sjukt mysigt att sitta där i solen. Har fortfarande sjukt ont i magen, känns som magkatarr... Hoppas verkligen inte på det.

Ooooch hör och häpna, men Chrillan har köpt ny mobil ;) Jag är sån prylbög, så jag har suttit och pillat med den ett tag nu. Ville egentligen ha den i rosa, men det fanns tydligen inte i 3G, men den här färgen  var väl rätt fin den med! En sådan här blev det  (motorola v3 blabla, nånting)


M slog också till på en ny mobil, den nya Sony Ericsson, den ultratunna Walkman-mobilen. Den är så sjukt tiny, skitsvårt att skriva sms. Men den är cool som fan :)

Huuuh.

Godmorgon... Idag mår man som man förtjänar. Hade riktigt skoj igår, men gnistan tappades när vi väl kom till slagt. Det stället har sett bättre dagar, och har verkligen tappat sin glans i mina ögon. Det var konstig stämning igår och det hjälpte inte att jag mådde illa och att min mage dansade lite för sig själv invändigt, haha! Men det blev en billig kväll pga det, betalade inträde bara. Och typ två spänn för massa vatten, men det räknas inte :) M var gullig och körde oss både dit och hem så nån taxi betalade jag inte heller.

Förresten, nu är mitt mobilproblem ännu större. Min mobil åkte i golvet igår och gick i två delar. Det här är alltså katastrof, jag har förstört säkert 10 mobiler i mitt liv (varav två har jag tappat i toaletten), så nu är jag fast med min gamla tegelsten Sony Ericsson blablabla. Jag vill ha en ny :( Varför finns det ingen jag vill haaa!

Ikväll ska vi se Grease! Har velat se den sjukt länge, så det ska bli kul kul kul. Se Måns shaka lite ass på scen är aldrig fel ;)

Nu, ipren. Puss♥

Future, sex, lovesounds

Sitter här och laddar med en spellista av Justin, Snoop dog och x-stina ;) Partystämningen är hög och första redbull/vodkan är nere. Snart kommer mina töser och då blir det pizza!

Ha en trevlig fredagkväll!!

Puss ♥

Äntligen fredag!

Helluu!
Har nyss kommit hem från skolan, blev en kortdag idag. Har hela huvudet fyllt av nyckeltal och påläggskalkylering och allt vad det heter. Men jag tycker det är sjukt kul, så det gör inte så mycket att man är helt slut idag :) Fredagen är välkommen i alla fall.

Ska strax ut i köket och göra pizzasallad till ikväll. A & M kommer hit och jag ska bjuda på min fullkornspizza+kålsallad. Sen blir det förhoppningsvis utgång, wooopiedoo!

Annars har veckan inte bjudit på så mycket... Helgen blir nog mycket bättre :) Här kommer en dagens i alla fall, inte hunnit så mycket av det i veckan!

image20
Topp H&M
Röda jeans Gina Tricot

Har även på mig en kofta från Vero Moda nu också... Det är inte så varmt som det ser ut ;)

Tröst

Idag känns ingenting okej! Jag är så sjukt trött... Kämpade mig igenom skolan men gav upp vid två och åkte hem. Där låg en himla massa post innanför dörren och när jag öppnat tre av dom var jag på sjukt dåligt humör. Jävla vårdcentraler och jävla försäkringskassan har förstört min kväll. Lite i alla fall. Och när jag är nere vill jag shoppa, men jag har 38 kronor på mitt konto och det kommer jag inte så långt med. Så då vill jag äta istället. Japp, Chrillan är tröstätaren nr 1! Fast vi har ingenting gott hemma, så jag åt fyra rostade mackor med smör. Haha, snacka om svulla va ;) Nej godis hade suttit fint.

Tycker inte jag gör mycket annat än gnälla här. Lovar att jag ska sluta. Från och med imorgon ska jag inte gnälla mer. Promise!

Onsdag

Godmorgon!
Idag får jag skjuts till skolan, så jag har fått sova lite längre. Sköönt! Hann dessutom med en outfitbild, men mycket mer än så hinner jag inte!

image19

Klänning H&M
Cerise kofta H&M
Tights Gina Tricot

Hmm min kamera tar helt suddiga bilder nu för tiden. Kanske borde rengöra linsen :D

Have a nice day, people. Tootielooo! ?

Tisdagstrött.

Nu är redovisningarna avklarade i skolan och imorgon börjar nästa kurs. En av mina favoritkurser, så det ska bli rätt kul (shit nu lät jag jävligt nördig, men ekonomi är kul ju haha). Är sjukt trött idag, så det blir en väldigt lugn kväll i soffan framför tvn. Har nyss tagit en dusch så nu har jag inga fler måsten ikväll, vilket är skööönt.

Längtar redan till helgen (mest för att det händer massa kul), men jag känner på mig att denna veckan kommer gå väldigt fort. Det är liksom redan onsdag imorgon (dah).

Jag är för övrigt fortfarande tjurig över mitt mobilproblem. Jag vill ha en ny. Nu! >:(

Nu ska jag superman-flyga till soffan och landa skitsnyggt. Ciao bananas!♥


3

Ååå jag blir så irriterad på 3! Har haft abonnemang hos 3 i snart två år och har fått nån slags stamkunds-rabatt så jag betalar väääldigt lite i månaden med tanke på hur mycket jag SMS:ar och ringer, men jag kan verkligen inte hantera en mobil särskilt länge. Två av mina mobiler har jag tappat i toaletten (jag är så jäkla klantig), varav en av dom var mina absoluta favoritmobiler, den rosa LG-telefonen. Nu fungerar inte den längre, den blev helt vattenskadad så den knastrar haha! Nu har jag M:s gamla, likadan LG-telefon fast helsvart och den är helt slapp så den viker sig hela tiden (hahaha). Och anledningen till att jag är irriterad på 3 är att dom bara har så himla tråkiga mobiler just nu, och jag vill ha en ny! Alla andra operatörer har fina mobiler, men palla byta :( Jag är lite arg nu faktiskt. Tur det är Prison break så jag kan bli lite gladare iaf :)

Nu har jag gnällt färdigt.

Tjo puss ♥

Måndag!

Hej hej hallååå (i sann Timbuktu-anda)

Det blev bio igår, Alpha dog. Jag hade inte förväntat mig så mycket och blev därför väldigt positivt överraskad. Jag hatar droger och har alltid gjort det och blev jävligt arg när jag såg hur alla betedde sig i filmen. Justin Timberlake var grym och man kan ju inte hjälpa att man blir lite kär haha!

Första skoldagen idag. Soft som fan, satt bara och lyssnade på redovisningar. Skitkul att träffa alla igen, snackade skit som bara den ;) Stack upp i stan efteråt och träffade syrran. Gick in på Åhléns och köpte ett nytt lack från Mavala, har jämt svart och börjar tröttna lite.

Ett i färgen Adelaide, ser jättefint ut i flaskan, får se hur det ser ut när jag målat sen, och ett top coat. Alltid bra att ha!


Nu ska jag slänga mig på soffan, är helt slut. Har inte varit igång såhär länge på ett bra tag.

Tootieloo!♥

Störigt.

Alltså vad är dealen med att lägga bakgrundsmusik på sin blogg? Sjukt störigt tycker jag.

Fastnade framför nån film om Paul McCartney på trean... Typisk söndagsfilm, man kan liksom gå ifrån och diska en tallrik var tionde minut typ. Det är mycket enklare att diska då, om man tar lite i taget :) Det tar en jävla tid, men det blir inte lika tråkigt. Smart jag är va, haha!

Snart kommer M hem och då blir det handling på Ica Maxi. Jag blev så sjukt sugen på korv med bröd, så vi ska äta det till middag idag :)

Tootielooo!♥

Söndagstråk.

Jag har ingenting att göööra. Ingenting kul på tv och jag orkar inte läsa mer... Hade iofs kunnat diska lite, men det är ju inte roligt :) Det blir bio ikväll, blir antagligen Alpha dog... Har hört att Blood diamond ska vara bra, men rätt stark och jag vill nog se något lite mer lättsmält. Justin Timberlake är inte helt fel heller ;)

Ska nog ta mig en macka nu och kolla runt lite bland kanalerna. Blä.

Dagens
image15
Klänning Gina tricot
Tights H&M

Puss hej så länge ♥

Bio.

Howdiedooodie!
Blev ingen bio igår, jag var alldeles för trött. Jag är en sån partypooper ;) Men funderar på att kanske gå ikväll istället. Kan inte bestämma mig för vilken film vi ska se (klart jag ska bestämma haha!), väljer mellan Alpha dog och Blood diamond. Någon som har sett någon av dom och kan tipsa? Har bokat biljetter till båda på olika telefonnummer, så man är garanterad bra platser ändå, haha känner mig som en pensionär!

Annars händer nog inte mycket idag. M jobbar till tre, efter det ska vi åka och handla... Tills dess har jag nada planer. Det är jättetråkigt väder, så jag lär väl lulla runt i lägenheten hela dagen.

Ciao bonitas! ♥


Guess whaaat, It's gonna be me!

http://www.youtube.com/watch?v=4LMqZm0gL1w


Hahaha!

Lördagsnöje!

Denna lördagsförmiddag har vi ägnat åt mitt favoritnöje, dvs shopping ;) Finns ingen härligare känsla än att komma hem med en massa påsar haha! Skönt att vi är hemma så tidigt också. Ska snart köra hem till mina föräldrar för att fika lite. Ikväll blir det antagligen bio, får se hur pigg man är.

Här är dagens inköp!


Gult linne med stjärnfall H&M
Rosa linne med diamanter H&M
Jeans &denim H&M (mitt tredje par i modellen Squin, älskar den modellen, sitter som en smäck!)image12
Vit BH Lindex
Vita tennisskor Scorett
Lila linne H&M
Svart kofta Vero Moda

Oj så mycket ser ut när man skriver upp allt haha! Men det var ju 10% för alla med clubkort på H&M idag, så det svider inte alltför mycket.


Och här är en dagens outfit (efter shoppingen haha)

image11


Hey ho

Hajdihåå!
Hade egentligen planerat utgång, men magsjuka (inte jag, thank god!) och annat kom ivägen, lite tråkigt, men that's life! Blir en lugn kväll i soffan med naturgodis och grogg :) Ääälskar jordgubbarna doppade i vit choklad, dom är så sjukt goda!

Annars har dagen inte bjudit på så mycket. Fr.o.m idag är jag inte längre sjukskriven och på måndag är det tillbaka till skolan. Ska bli riktigt roligt att träffa alla igen och höra hur det gått för alla på lian (praktiken).

Nu blir det Så ska det låta (haha vuxenpoäng där va?), Linda Bengtzing ska vara med och alla som känner mig vet att jag tycker hon är the shiet ;) Jag vet iofs ingenting om henne, hon ser inte vidare bra ut, men bättre partylåt än Alla flickor får man leta efter! Shakar ass mer än nånsin när den kommer på dansgolvet haha

Ha en trevlig fredagkväll! Ciao!


Blööö.

Idag är man lagom pigg. M har feber och är sjuk och jag har sovit hela dagen hittills och känner mig inte så jävla kry heller. Jävla M ;)

Tänkte roa mig med en lista jag snodde av Christine (nu är jag så dålig att jag inte vet hur man länkar, men chrisse.blogg.se är det haha)

Hur bor du: I en tvåa vid Fridhem/Slottstaden.
Hur och vart vill du bo i framtiden: Gärna häromkring, i något av de flashiga husen ;)
Brukar du komma i tid: Jag är alltid i tid. Oftast för tidig dessutom.
Vad hade du i din mun senast: Mini Mer hallon/passionsfrukt.
Har du bra kondition: Vad är kondition? Har ingen sådan! ;)
Hur lång är du: 175 cm
Hur känner du dig just nu: Trött, lite hungrig och en jävla huvudvärk.
Hur upplever du dig själv som person: Öppen, trevlig, charmig, oftast glad. Nästan alltid trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, rosa, vitt och grått.
Kan du laga mat: Klart!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag pluggar en kvaliciferad yrkesutbildning, butiksledare (dock inte just det jag satsar på att syssla med) samt jobbar i skoaffär.
Vad har du på dig: Haha knappt jag vill säga det, men svarta träningsbyxor och en t-shirt i väääldigt stor storlek som det står Slitz på. Haha!
Har du någon fobi: Tänker inte räkna upp allt, för jag är rädd för det mesta. Bl.a. transportmedel där man lämnar marken (har aldrig flugit, endast åkt båt ett fåtal gånger), "grejer" där jag har 0 kontroll och inte själv kan bestämma när jag vill av (hissar, karuseller) och sen är jag extremt klaustrofobisk.
Hade du en bra kväll igår: Den var slapp och helt okej.
Vilket är ditt senaste inköp: 3 liter pepsi max igår.
Din favoritdryck på morgonen: Vatten.
Projekt just nu: Har inga projekt. Är för trött för det.
Vilken tid gick du upp idag: Jag vaknade först typ halv tio, men sen somnade jag igen och vaknade vid halv ett.
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Tror inte jag hade vågat haha!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Min lön den 27.
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp!
Vad hade du sönder senast: Min pyrex-form som jag använder till allt :(
Senaste alkoholintag: I lördags.
Har du haft mörkt hår: As we speak.
Är du morgonpigg: Ja rätt så. När jag är frisk.
Vem snackade du med senast: M.
Stjärntecken: Oxe.
Varm favoritdricka: Dricker inget varmt. Uue.
Alkoholhaltig favoritdricka: Cosmopolitan, Strawberry daquiri, redbull/vodka, baccardi razz/sprite. En del där och bara söta grejer ;)
Snällast denna vecka: Många snälla ju!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vet inte.
Hånglade du med senast: M såklart.
saknar du någon nu: Njaä, inte direkt.
Gillar du dokumentärer: Ja om dom är spännande och sånt så...
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska, danska.
När fikade du senast: Oj det kommer jag inte ihåg. Inte min grej.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag blir irriterad av ingenting. Det räcker att du står och ser ful ut så blir jag irriterad typ, haha!
Jag får ont i magen: När jag äter för fort, när jag äter godis eller nåt annat sött.
Senast sedda filmen: Grudge 2.

Tillbaka till soffan, ciao!

The Grudge 2

Har nyss sett klart The Grudge 2. Alltså jag har suttit på helspänn i 1,5 timme! Den var mycket bättre än ettan, verkligen över förväntan. Trodde den skulle vara skitlöjlig, men icke! Jävligt läbbig var den stundtals. Och i slutet var det många ahaaaa-utrop från min sida, förklarade en del från ettan. M sa helt plötsligt "men alltså... jag fattar inget", när jag sa mina "ahaa", så frågade jag "men du har väl sett grudge 1?" och det hade han inte. HAHA, konstigt han inte fatta något, jag satt där och tyckte han var trög ju ;)

Nu blir det snabbdusch, sen nya avsnitt av Greys Anatomy!

image10


Aaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (det där grudge-ljudet haha)

Tårta

Blev aldrig så att mamma och Johan kom hit. M kände sig inte så pigg på det, så jag gjorde makaronilåda som vi åt framför tvn. Vilken födelsedag va ;) Känner mig själv sjuk seg... Kände att migrän var på väg innan men jag drack två treo och det känns myyyye bättre nu. Har precis tagit tårtan ur frysen. Lite kalas får man ha i alla fall. Första gången jag gör den, men den ser riktigt god ut. Massa choklad ;)



Har nyss sett en av filmerna vi hyrde, Snow cake. Den var bra och söt! Hyrde också The grudge 2. Säkert jättetöntig men jag måste ju se alla filmer som kommer ut haha!

Trevlig kväll! Ciao!


Onsdag!

Helloo!
Har ränt runt massa idag för mammas räkning, åkte först till hennes skola för att hämta hennes nya mobil sen hem till föräldrarna för att hämta ett simkort, sen till Telenor-butiken på Jägersro och sen tillbaka till mammas skola för att lämna allt. Jag är nog världens bästa dotter ;) Sen satte jag mig i Pildammsparken och käkade en Calippo Cola, riktig vårkänsla!

Idag fyller M år. Graaaattis <3 Dumt är att han också blivit sjuk :( Mamma och Johan kommer hit ikväll på middag plus tårta. Lite firande får det bli i alla fall.

Har hyrt två filmer nu så vi ska roa oss med. Även om jag har en tenta att plugga till... Och jag har inte ens börjat. Min självdiciplin suger.

En dagens outfit hinner jag nog med också!
image7

Jeans H&M &denim
Vit t-shirt JC
Rosa jacka Adidas <3


Ciao!

HAHAHA!

Alltså ibland har Tjuvlyssnat.se så jävla roliga grejer. Läste nyss denna och jag skrattar fortfarande!



Apoteket Svava, Uppsala

En till synes virrig äldre man ~90, haltar skakigt runt med sin rullator i butiken. I kassan sitter en kvinna ~50. En yngre kvinnlig expedit ~25, går fram till mannen.
Expediten (vänligt): Kan jag hjälpa dig med någonting?
Mannen (viftar mot kassan): Jaa? jo, jag bara undrar om man kan få knulla lite med hon i kassan?


Aaah

Hemma nu, är så sjuukt trött efter allt springande fram och tillbaka... Har åkt metron två gånger, buss fyra gånger och tåg två gånger. Blev massa krångel på Öresundskat, men allt löste sig. Eller nästan allt löste sig, men det ooordnar sig :)

Världens bästa sak hände idag. Jag har trånat efter den chockrosa Chile-adidas jackan, men den är Footlocker exclusive så den finns inte här. Kollade först Footlocker på Field's och där fanns ingenting, sen Footlocker på Ströget men där fanns ingen i min storlek, så jag hänvisades till ytterligare en annan Footlocker och däääär fanns EN kvar i min storlek. Jag dansade lite afrikandans och betalade direkt haha! Äääälskar den! Liksom... Jag älskar adidas, jag älskar rosa, kombination är oslagbar ;)

Blev en Baccardi razz på Bilka också. Finns inget (jo, nu överdriver jag) godare än Baccardi razz/sprite. Nu blir det Grey's repris igen. Loves it!




Här är en bild på godingen.

Københaavn.

Godmorgon!
Idag ska jag och syrran till Köpenhamn. Skulle egentligen bara följa med henne Till Öresundskat för att fixa CPR-nummer (hon vågade inte göra det själv så hon tar med mig som är sååå erfaren ;) ), men sen fick jag ett brev från Feriekonto om att jag skulle få 2000 spänn utbetalt i semesterpengar från förra året. Så det måste jag definitivt kolla upp, jag är fattig som en kyrkråtta just nu! Så det blir en sväng inom Fields för att gå på Amagerbanken och göra kontoutdrag och lite sånt.

Kommer nog bli en riktigt nice idag, vaknade jättetidigt av att solen sken in! Känns som sommar :) Men vi måste nog köpa rullgardiner eller nåt, för även om man vaknar till solen betyder inte det att man inte är skittrött haha!

image5

Klänning H&M
Tights Gina Tricot
Kofta Zara
Stövlar Din Sko

Bloggklura.

Har försökt klura lite med bloggen, men jag är sjukt dålig på datorer så jag gav upp! Får göra det nån annan dag när jag inte känner mig som en trött hund. Tur är att det är bra tv-dag! Prisonbreak är inte bara en av de bästa serierna ever made, Wentworth är dessutom något av det snyggaste jag sett promenera på denna jord :)

Ciao bonitas, trevlig måndagkväll!


Vååår!

Nu är jag hemma från sjukhuset igen. Så nu är jag öm och sjukt trött, hade lätt kunnat sova några timmar nu, men då lär jag få ännu svårare att somna ikväll... Så jag får hålla mig vaken!

Vädret idag är heeelt underbart. Älskar det! Jag frös inte ett dugg i vårjackan. Nu blir det soffan och repris av Greys anatomy.

Ciao!

Lista!

En sån här rolig kan jag nog hinna med ;)


Jag är den enda i hela världen som inte:
dricker varma drycker. Inget varmt och flytande!
En kändis jag skulle vilja ta en fika med:
Wentworth Miller kanske. Habba habba!
En kändis jag skulle vilja sitta brevid i en begochdalbanevagn:
Jag vågar inte åka, men jag sitter gärna stilla i en bredvid Adam Brody.
Om jag var tvungen att välja mellan tv och musik:
TV med musikkanaler i så fall.
En maträtt som jag var tvungen att äta varje dag under hela mitt liv:
Makaroner, köttbullar och ketchup.
En pryl jag skulle ta med mig till en öde ö:
Mp3-spelare


Idag går
Million Stylez - Miss Fatty (ääälskar gunget i den låten, kan inte sitta still!)
Mika - Grace Kelly (man kan inte bli annat än glad!)
på repeat.


Måndag.

Måndag! Kollade på Blood Trail sen igår... Och den var verkligen... Blodig. Rätt äcklig, och inte rädd-äcklig utan fy-fan-vad-äckligt-äcklig. Försöker fortfarande hitta den perfekta skräckfilmen, finns fan inget som är mer underhållande :) Kommer ihåg när jag såg Scream för första gången, den var ju riktigt läbbig! Nu känns den mest fånig, men den var läbbig då. Annars är Saw-trilogin något av det bästa jag sett i filmväg. Det bästa inom low budget-kategorin i alla fall.

Idag blir det sjukhuset en stor del av dagen... Ska vara där 13.15 första gången och 14.20 andra gången. Mamma ska följa med, som tur är, sen ska vi till stan och köpa födelsedagspresent till M (som fyller år på onsdag!) och käka bakad potatis på Grafitti. Deras potatis med räkor och örtkeso är så jävla god. Och nyttig ;)

Ooooch idag är det vår i Malmö! Helt jäkla underbart. Ska nog chansa och köra på vårjacka... Kommer säkert frysa halvt ihjäl, men den tiden den sorgen ;)


Jeans H&M &denim
Svart tunika/klänning (som har krympt rejält i tvätten) Ichi

Ha en härlig dag i solen! Ciao!

Söndag.

Riktig söndag idag... Blev inget pluggande, fastnade framför datorn och tvn och sen åkte vi och handlade. Hyrde två filmer också, The Guardian och Blood Trail. Kollade på The Guardian nu på dagen och den var mycket bättre än jag trodde den skulle vara. Gillar verkligen Ashton Kutcher, har gjort det enda sen jag såg The butterfly effect. En helt annan Ashton än den man ser i That 70's show ;)

Käkade nyss middag och nu är det One tree hill som gäller. Sen kollar vi nog den andra filmen... Verkade något b:ig, men rätt skönt med något mindre seriöst när man är så trött som jag är. Har varit en fullspäckad men rolig helg!

Nu ska jag tillbaka till soffan och lägga mig i divanen, bästa platsen på jorden ;)

Ciao!


Gääsp

Idag känner jag mig sliten... Har i alla fall lyckats sova typ 11 timmar. Blev en liten återställare igår till melodifestivalen så jag orkade stanna uppe ;) Blev sjukt besviken (och förvånad!) att Måns inte vann! Tyckte lätt att han var bäst, älskar hans höftvrickningar haha! Hoppas Ola Salo byter scenkläder till Finland... Men antagligen inte. Uuuh.

Idag ska jag ta handa om massa disk från gårdagen, vilket är paaain, för jag HATAR att diska. Sen måste jag börja plugga lite för jag har omtenta på fredag. Woopiedoo! Samtidigt går Akon - Don't matter på repeat. Så fin!

Adiós!

Roligt, roligt.

Sånt här är alltid lika roligt och tidsdödande.


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
märkt det, men än så länge hade jag varit för självbelåten för att ta steget in - (Alla var där, Lauren Weisberger)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting alls.
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Lite strökollande på Welcome to Sweden igår. Uppfattade inte så mycket dock :)
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Ehm... 16.45 (16.54 var den)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
TVn och M som bläddrar i Expressen.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För typ en timme sen, jag gick ur bilen och in i lägenheten.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Lite bloggar.
8. Vad har du på dig?
Kolla bilden i inlägget nedan. Fast nu har jag en svart kofta från Zara på mig också.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Haha... Jag drömde massa sjuka saker under mina fyra timmars sömn. Det mesta gick ut på att dansa typ.
10. När skrattade du senast?
När reklamen för Nissan Quashqai var på radion. Alltså jag kissar nästan på mig av skratt när jag hör den :D
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En stor tavla från Marimekko, en mindre svartvit tavla, en hylla med lite pärmar och mappar på. That's it.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag har nog sett massa, men jag kommer inte på något just nu faktiskt. Eller jo, kinesmaffian på Slagt igår.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
It's da shiet.
14. Vilken var den senaste film du såg?
Säg att du älskar mig.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En lägenhet, en ny dator, en inspelningsbar dvd, massa massa massa MASSA kläder. Och lite annat kul.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag hatar mitt hår när det är nytvättat, så jag tvättar det bara kanske två gånger i veckan. (fast det kanske de flesta vet om mig redan...)
17. Tycker du om att dansa?
Shake what ya mama gave ya!
18. George Bush?
Jaa..?
19. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Oj, det vetisjutton. Gillar Elin.
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Aldrig i livet. Är alldeles för Malmöfrälst, kommer aldrig lämna.
21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Äntligen får jag träffa dig, jag har hört att du är världsbäst på allt typ. Nu får du ta min plats."

Guaäh.

Har nyss kommit hem från en lång biltur... Körde ner till Smygehuk, men jag orkade inte gå av bilen haha! Jag trodde att det var varmt och skönt ute så jag körde hårt på vårjacka och converse. Jag är helt köldskadad nu, jag klarar inte kyla längre. Börjar dessutom känna mig sliten och bakis nu... Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa något innan jag måste förbereda min ambitiösa middag, canneloni ;)


Heja Måns!

Schlagerlördag.

Gooodmorgon!
Det blev utgång igår efter många om och men. Jag och min vapendragare, Anna, hamnade på Slääägthuset! Hade sjukt jävla roligt och shakade ass ända till fem på morgonen ;) Hade sjukt svårt att somna och vaknade igen vid tio pigg och glad. Jag och M ska nog ut och köra i nya bilen, fint väder idag!

Dagens outfit är färgglad á la schlager ;) Familjen (minus Anna och Marcus) kommer hit ikväll på middag och schlager!




Topp H&M
Jeans H&M &denim

Don't we all love H&M ;)

Friday, I'm in love.

 
Grön t-shirt med puffärm Vero Moda
Skärp Vero Moda
Jeans H&M &denim

Pizzan blev urgod, som vanligt, och det här är vad jag planerar att ha på mig ikväll efter många om och men. Anna blev lite sen och kommer inte förrän om en timme. Men det hindrar inte mig från att blanda kvällens första redbull/vodka och sjunga med i Så ska det låta ;)

Ha en trevlig kväll, ciao bonitas!

All done

Dammsugningen är klar. Orkade dock inte tvätta golven och vara så ambitiös som jag hade tänkt vara.

Idag kommer min Annabanana hit, sjuuukt längesen jag träffade henne. Så jag har skickat iväg M till en kompis, så vi får vara ifred ;) Innan dess ska jag göra fullkornspizza för det har jag lovat.

Kanske gör en premiär-outfitbild ikväll. Shit, Chrillan sitter med blogg och snackar outfit-bilder. Trodde jag aldrig ;)

Känns som att jag skriver nu mest bara för att skriva. Så.... Ciao

Nu är det väl dags för mig också...

Japp, nu får det väl vara dags för mig också att skaffa blogg. Har själv följt en del bloggar i ungefär ett år nu. Lite sugen har man väl allt varit, men inte känt att det varit något för mig. Men idag skaffade syrran blogg så jag hoppade på, jag med ;) Bättre sent än aldrig!

Bloggen kommer innehålla en mix av shopping och delar ur mitt liv, vilket shopping iofs är haha!

Well well, nu måste jag dammsuga för jag råkade somna i tre timmar när jag skulle göra det innan ;)

Ciao, go bananas!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0