Ännu en film

Blir ännu en film nu ikväll. Är inne i en filmslukar-period. Har såna ibland och då blir det minst en film om dagen! Har blivit några bra de senaste dagarna, gillade verkligen The number 23. Gillar när Jim Carrey spelar lite mer seriösa roller (även om jag älskar honom i bl.a. Ace Ventura!), precis som i Eternal sunshine of the spotless mind.

Ikväll blir det dock The messengers. Verkar spännande, men vi får välla seee!


Darling

Har spenderat eftermiddagen tvättandes och kollandes på Darling. Helt okej film, blev sjukt irriterad på huvudpersonens sura uppsyn. Negativ brud. Iofs hade hon inte särskilt mycket flyt, men det hade inte gubben heller och han var ju glad :-) Det bästa med hela filmen var att jag fick återse en mycket fin man! När jag var liten var jag kär i Mårten i Ebba & Didrik (som f.ö. går på tv på lördagar nu!!) och det var han som spelade Nico i Darling!
image60
Jag blev alltså kär på nytt.

Uttråkad

Jag är uttråkad! Ser nästan fram emot tvättiden om 50 minuter haha! Blir nog en film sen, under tiden tvätten är igång. Har tänkt om lite när det gäller väskan, vet inte om jag orkar åka dit och kolla den idag. Ska fundera lite över dagen och om jag fortfarande tänker på den ikväll ska jag åka dit :-) Har precis beställt en väska från H&M, kanske ska vänta och se hur den ser ut. Pengarna flödar inte direkt och Anna fyller år på fredag så det blir nog en kort utgång på lördag igen. Även om jag jobbar både lördag och söndag :-/ Men det är inte varje dag ens favoritbrud fyller 21, så det får gå hihi. Har sagt att jag ska sluta dricka klockan tolv och att jag ska ligga i sängen senast klockan tre! Annars kommer jag se ut som (och känna mig som en) en zombie. Brukar alltid vara helt död dagen efter jag festat. Ibland t.o.m två dagar efter haha! Jag är så klen ;-)

Nu ska jag lååångsamt välja vilken film jag vill se sen, och sitta och rulla tummarna till klockan slår tolv. Tvätten är redan färdigsorterad och står vid dörren. Jag sa att jag vara uttråkad va?

Såå trött

Känner mig såå trött idag!  De här två lediga dagarna kommer lägligt, ska verkligen bara slappa. Ska nog försöka komma iväg till Mobilia för att kolla på väskan Christine (sjukt fint namn va!) skrivit om. Behöver verkligen en ny väska, men hittar ingen! Planerar att köpa en från DKNY men det går inte förrän i augusti när jag fått mer pengar. Och jag måste ju ha en annan så länge haha!

Nu blir det chill fram till tolv, sen har jag tvättid. Iofs är det chill att tvätta också, så det blir en allmänt chill dag ;-) Skönt!

Äntligen hemma!!

Äntligen hemma från jobbet. Har varit riktigt tufft att jobba idag, har varit trött som en get och haft otroligt ont i ryggen. Det verkligen strålade ner i svanken ett tag. Men nu är jag ledig i två dagar, vilket kommer sjukt lägligt. Nu blir det middag och sen blir det soffan med film hela kvällen. Orkar inte mycket annat.
 
Shit vad jag gnäller!

Linas kvällsbok

Har kollat på Linas kvällsbok (haha klicka på länken och checka kommentarerna längst ner) nu och ÅÅÅÅÅH vad söööt den var. Jag är alldeles kär i Ivar! Okej, han är 13, men vilken het 13-åring! Iofs är skådisen säkert minst 15 haha! Nu vill jag bara se andra delen också, om det nu ens ska göras som film? Sträckläste boken (del 1&2) på typ en dag, så jävla rolig. Och ja, jag är 21, men vafan då liksom :-D

Sliten!

Jesus så sliten jag är idag. Trött och sjuuukt ont i benen. Jag är så otränad att jag får träningsvärk av att gå ut och shaka ass haha! Hade i alla fall jäkligt kul igår. Var inte hemma förrän vid fem så det har inte blivit många timmars sömn.

Idag blir det allmänna bakisaktiviter, dvs så lite som möjligt. Ska nog kolla på Linas kvällsbok, den är säkert sådär lagom söndagstöntig haha!

Fulla och glada

Nu är jag och Anna i full gång. Så sjukt nice att träffa henne igen! Min fiiijna Annabanana!!!!

image58

Redbull/vodka

Kvällens första redbull/vodka är nu blandad. Jag är så nojig med vodka och brukar alltid skaka den först, för jag har hört att om det slutar skumma inom 10 sekunder är den okej, haha!

Fick nyss ett sms från Anna, hon kommer inte förrän vid nio. Sååå tråkigt, jag sitter här redo och klar helt ensam! Urtrist. Och Doris bara sover idag... Är inte alls sig lik, och jag är faktiskt lite orolig. Min lilla bebis ju! Hon brukar alltid stoja och ha sig men idag har hon varit ovanligt loj och tyst. Sovit massor och reagerar inte ens när min mobil låter vilket hon brukar göra. Ringde mamma och berättade, men hon sa att hundar har upp och ner dagar precis som vi. Hoppas hon är sig själv imorgon...


Min trötta Doris

Haha snabbt beslut

Har bestämt mig själv nu, med eller utan åsikter :-)

Kvällens blev till slut:



Min kamera har blivit kass, märker jag. Tar jättesuddiga bilder. Men men, kanske bara måste torka av linsen haha!

Med eller utan scarf?

Nu är jag duschad och klar, inte en minut för sent! Anna är här om en halvtimme, och nu är jag peppad!! Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha scarf eller inte scarf idag. Tar gärna emot åsikter ;-)



eller


Ingen ro, ingen vila

Har inte blivit mycket vila av, har stressat runt och fixat och städat. Nu blir det dock mat, sen blir det stress in i duschen och fixa sig. Phew! Tycker inte om att stressa, men får väl komma in i min partypepp efter duschen :-)



Min fullkornspizza av fullkornsbotten med tomatsås, rökt skinka, färska champinjoner och mager ost. Sjukt simpelt

Lööördag!

Har varit jobb idag också, men det har gått relativt smärtfritt. Kom nyss hem och ska just sätta igång med pizzadeg. Sen blir det målning av naglar och slappa på soffan ett tag innan jag ska fixa mig inför kvällen. Anna kommer vid halv nio! Partypeppen har inte riktigt infunnit sig än, är rätt trött, men det kommer väl!!

H&M-shopping

Nu är lunchen avklarad. Tur man inte är miljonär, då hade man kommit tillbaka med tusen påsar :-( Butikerna har fått in jättemycket höstfint. Köpte dock en randig topp och en scarf på H&M.

Back to work

Konstigt väder

Så himla konstigt väder idag! Helt plötsligt började det ösregna och blåsa som fan och nu är det sol. Inte mig emot! Fick den sena lunchen idag, så nu står jag uppe i butiken under tiden den andra tjejen är ute. Skönt med sen lunch, för när man kommer tillbaka från den så är det inte många timmar kvar! Haha känns som det är kortare arbetsdag i alla fall :-) Även om jag inte borde shoppa något så ska jag ta någon runda i stan och se om jag kan fynda något.

Kund! Arrivederci!

Trött

Nu är man här igen. På jobbet, alltså. Möttes av 15 kartonger till som ska packas upp idag. Jag vill hem igen. Fan vad jag är trött på detta stället! Två veckor till, sen är jag leeedig i två veckor. Förutom lördagarna, för jag ska jobba typ varje lördag fram till jul. SKITKUL! Men det är pengar i alla fall och det är man inte bortskämd med.

Hoppas denna dagen går fort. Och morgondagen också för den delen. För efter jobbet imorgon blir det powernap, sen kommer Anna och dååå blir det partyparty. Schwiiiing

Godis!

Det blev ingen Ben & Jerry's, utan lösgodis! Funkar det också ;-) Tusan, jag har sagt hela sommaren att jag ska vara nyttig men som sagt, jag har sjukt svårt att stå emot sockersuget just nu. Fr.o.m augusti ska jag vara duktig! Hoppas jag haha!


Chocolate fudge brownie

Jag är sååå sugen på Ben&Jerry's Chocolate fudge brownie. Är sjukt sötsugen över huvud taget. Hatar att vara det, för jag vet att jag kommer ge efter någon gång under kvällen. Damn sugar!

Har slängt grisknorren nu. Den luktade för illa och var allmänt äcklig efter ett tag. Dessutom blev Doris helt kladdig runt munnen så hon såg lite ut som en herrelös hund haha! No more grisknorr för Doris Day.

Dagen går för fort!

Denna dagen har fått alldeles alldeles för fort. Jag vill inte att det ska bli imorgon, orkar inte jobba! Vill börja skolan nu.

Imorgon är det lön. Iofs kommer jag inte vara mycket rikare då, har sjukt mycket räkningar och lönen är inte fet denna månaden direkt. Längtar verkligen till slutet av augusti då jag både får feeijt lön och massa pengar från CSN. Woopiedoo

Grisknorr

Doris gillade verkligen grisknorren. Det gör inte jag. Den luktar verkligen skitäckligt. Mår illa som bara den!

image48
Doris och hennes grisknorr.


Äckligt va!!

Fixa fixa

Vilken fixardag jag har! Eller nej inte egentligen kanske. Har hängt upp gardiner i köket och diskat lite, that's it haha! Men jag dammsög också halva vardagsrummet. Sen tröttnade jag. Tog en bild på de nya kuddarna till soffan också!



image47
Soffbordet ska dock bytas ut snarast möjligt! Har en klart bild i huvudet över vad jag vill ha för bord och givetvis finns det inte nånstans. Där är kuddarna också, de ser lite röda ut på bilden vilket de absolut inte gör på riktigt. Klart cerise!

Taskigt konditori

Har nyss varit ute på promenad med Doris. Gick bort till en djuraffär som ligger här i närheten (som jag helt missat att den fanns) och köpte lite nödvändigheter. En klicker, hundgodis, en borste och en grisknorr (öööe). Tänkte gå inom ett konditori och köpa mig lite frukost också men så fort jag klev in (med Doris i famnen måste jag tillägga!) så sa japanen till mig "NAJ! Inga hundar här inne!". Liksom please! Jag hade henne i famnen, vad fan gör det för skada. Dumma japan.


Energiii

Jag hittar inte mina stickor och jag orkar inte rota i källaren. Jag är sjukt trött så jag orkar inte städa och diska. Doris sover. Ingen vill roa mig. Summa sumarum (hur fan stavas det?) jag är sjukt uttråkad.

Ont i kroppen

Är trött som en gris idag! Känns verkligen i kroppen att jag lyfte och hade mig igår, är helt stel i nacken. Än så länge vet jag inte vad som händer idag. Är rätt låst nu med Doris, hon orkar inte gå så långt och jag orkar inte bära runt på henne överallt. Iofs väger hon bara 2,5 kg men jag är typ Sveriges svagaste ;-)

Min syster har börjat sticka! Jag stickade sjukt mycket för några år sen och blev helt sugen nu igen. Ja, jag vet, lite tantvarning, men det är faktiskt sjukt avkopplande :-) Hittade ett jättefint crémevitt/glittrigt garn på Åhléns igår som hade blivit fina vantar. Aah, måste nog leta upp mina stickor sen!!

Datorkunnig? Jag? Vaaaa

Har pillat lite mer med bloggen och jag blir galen! Jag chansar hejvilt bland alla #0000 tecken! Och nu är rubrikerna lila och bara med versaler. Det ser ut som att jag skriker ut rubrikerna ju :-)

Jaja får väl ta hjälp av någon nu, det ser rätt fult ut just nu haha!


Hemma!

Äntligen hemma från jobb. Nu när man väl sitter här känns det som att det var nyss man gick hemifrån imorse haha!

Dagens middag får bli en grov scones från Espresso house med boysenbärsylt och cream cheese. Så kan det gå när man inte orkar laga middag ;-) Är faktiskt sjukt sugen på scones dessutom!


Lägesrapport

1½ timme kvar av arbetsdagen!


Lunch

Nu har jag haft lunch och nu står jag uppe i butiken när den andra tjejen är på lunch. Känns nästan som förlängd paus haha, inte mycket att göra här uppe direkt! Har 13 kartonger kvar på lagret plus att jag måste komprimera lite, så jag lär ju vara sysselsatt fram till klockan sex. Iofs rätt skönt.

Nu ska jag sluta prata massa om mitt jobb, inte särskilt intressant att läsa om kan jag tänka mig.

Jodå

Var nyss nere och räknade kartongerna och jodå, där var exakt 30 stycken! Nu längtar jag verkligen till klockan sex. Sen ska jag sluta gnälla :-)

Keep up the spirit, typ!

Orkaaa

Kom hit till jobb och gick ner på lagret och möts av stora högar av kartonger med höstnyheter. Typ 30 kartonger (och då menar jag inte skokartonger utan stooora kartonger med många skokartonger i) som jag förväntas packa upp idag. Och då ringer hon jag jobbar med och säger att hon blir en halvtimme sen och har blivit sjuk på toppen av det. Finemang! Ser ut att bli en lysande dag, verkligen!!

Såhär känner jag mig just nu.

Onsdag

Fixade och trixade lite med bloggen igårkväll, men jag är inte särskilt datorkunnig så det blev inte mer än så haha! Ska försöka pilla mer ikväll. Nånting ska man väl lyckas trixa ihop.

Jobb idag igen. Ser inte fram emot det, blir antagligen ännu värre idag än igår. Men imorgon är jag ledig! Längtar redan till klockan slår sex i kväll.

Jobbig dag

Har verkligen varit en jobbig dag. Hårt på jobb, har spenderat hela dagen nere på lagret och packat skor. Blev inte ens halvvägs klar och imorgon lär det stå en ny laddning med höstskor att packa upp. Så morgondagen lär se likadan ut! Hade velat kolla på Zara efter nån jacka (tyvärr så behövs det i nuläget, sommaren är borta igen) men det är på andra sidan city och dit hinner jag inte gå på lunchen. På torsdag är jag iofs ledig, men då har jag ju Doris och henne kan man inte ha med sig på stan än. Phew, problemas problemas! Och ingen avi från filofax.se har man fått heller... Dåligt!

Nu blir det TADAAA ett avsnitt CSi innan So you think you can dance. Sen blir det en laddning Ipren och sängen. Huvudet sprängs!

Klockan, bli 18.00!!!

GUD vilken jobbig dag jag har. Seriöst! Jag har inte varit stilla förrän nu typ. Förutom när jag satt ner och käkade min sallad. Nu kan jag inte bus-skriva mer, för jag har kund.

Skriver mer ikväll!!

IKEA

Har varit på IKEA nu ikväll och handlat lite smått och gott. Jättefina cerise kuddar till soffan bl.a. Gav verkligen hel rummet ett lyft! Visar bilder så fort jag har nya batterier till kameran!

Nu blir det ett avsnitt CSI innan sängdags. Ja, jag vet att det är CSI NY på tv nu men jag har missat början och då är det inte lönt att fortsätta kolla. Dessutom är CSI LA mycket bättre. Jag ♥ Grissom.

Irritation

Gick hur bra som helst på djursjukhuset, Doris låg fint på bordet och gnydde inte ens när hon fick sprutan. Vägde henne också och nu väger hon hela 2,5 kg! Åkte och handlade lite sen, så nu har man mat i kylskåpet igen.

Blev helt peppad på att städa innan och började fixa lite, men sen var det som ett mörkt moln kom över mig och jag blev sjukt irriterad. Nu vill jag inte städa mer. Nu vill jag bara sura.

Jag vill inte jobba imorgon. Jag vill inte jobba mer alls nu, jag vill tillbaka till skolan! Bara tre veckor kvar, sen äntligen ledig i två veckor innan skolan. Iofs jobbar jag varje lördag fram till jul nu typ... Nästan. Så himla tråkigt, men det är fina extrapengar när man lever på studielån.

Usch, jag borde tvätta fönsterna. Ussi ussi

Inredning

Det är en väldigt slapp dag idag! Blev klar med tvätten för nån timme sen, men har fortfarande inte fått tummarna ur och vikt och lagt in den. Fastnade framför datorn och läste bloggar och kollar inredningssidor. Planerar ju att fixa iordning lägenheten lite. Har bott här i nio månader nu men den känns inte riktigt klar än. Vill göra den mer personlig, just nu är den väldigt stel tycker jag. Jag vill att man ska känna vem man kommer till när man kommer hem till någon!

Har skickat lite bilder från digitalkameran för framkallning, aldrig gjort det förut, så hoppas det blir bra! Har fortfarande inte varit på djursjukhuset men det blir nog om nån timme eller nåt.

Nu ska jag fortsätta kolla rundor här! Får bli tvättvikning och städning i eftermiddag istället :-)


HAN DOG!

Kollade på söndagsfilmen på trean igår, Pay it forward eller vad den hette. Tänkte under filmen "ja det här var ju en småtrevlig film, vilken liten kille den där Osment är!!!" och filmen fortsatte vara trevlig och det blev ju kärlek mellan Spacey och Hunt till slut och jag satt där och log lite fånigt. SEN DOG HAN! Japp, lillkillen dog minsann i slutet. Det pajade hela filmupplevelsen, för jag trodde att jag skulle få somna med en fin film i huvudet, men nej minsann! Han skulle tvunget dö. Jag blev faktiskt uppriktigt förvånad och lite sur.

Jäjä, strunt samma! Ska snart ner i tvättstugan och hänga in resten av kläderna i torkskåpet. Sen blir det chill under tiden den torkar och sen kommer mamma och pappa hit för att köra mig och Doris till djursjukhuset. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer resten av dagen. Hoppas iiiinnerligt att min avi kommer idag. Väntade hela förra veckan så idag vill jag minsann ha den!

På återseende, ciao!

Bloggar från jobb

Shit så busig jag är. Jag har efter 1½ år kommit på att vi har internet här på jobb. DAH! Världens bästa sysselsättning en söndag när det hällregnar. Inte en jävel på stan, och de som är dumma nog att gå på stan halvspringer förbi med paraplyet i högsta hugg.

Nu regnar det verkligen jättemycket!!

Har i alla fall sålt 6 eller 7 par skor idag, så heeelt jävla värdelöst är det inte. Bara nästan.

Nu ska jag fortsätta slösurfa i 1½ timme till sen blir det en snabb tripp till IKEA. Sen ska lilltjejen min hämtas!!

Pusshej!

Hejdå sommarn

Ser ut som att sommaren är på väg bort igen. Enligt väderprognoserna ska det regna en hel del i veckan. Trist! Idag blir det jobb (som vanligt känns det som), men imorgon har jag en ledig dag. Då blir det tvätt, lite städning och en tripp till djursjukhuset för Doris vaccination.

Var hos M:s pappa och grillade i torsdags där även hans syster med familj var. Hennes man är fotograf och tog massa härliga bilder på Doris. Riktigt fina! Har fått tre stycken mailade till oss, men hoppas på flera.

Har börjat fila lite på var jag ska göra min praktik nu i höst också! Dock en hemlis än så länge ;-) Är riktig peppad över att börja skolan igen. Ska ge gärnet nu sista året!

Ha en skön söndag!

image43

Promenad

Har precis varit ute en kortis med Doris. Dagen blev inte så tråkig trots allt, lagom seg och mysig. Har lekt mycket med lilltjejen och suttit och kollat runt lite på hundsidor. Beställde hem en bok om valpar och uppfostran! Sitt kan hon redan, även apportering, men man vill ju ha en duktig liten hund och jag är ju inte helt 100 på hur man gör för att uppfostra på bästa sätt, så den boken verkade bra!

Ska åka hem till M:s pappa ikväll och grilla. Hans syster med familj är nere från Stockholm. Träffade hans systerdotter igår för första gången, riktigt söt tjej! Hon ville inte krama M, men jag fick minsann två stycken hihi. Hon gillar tydligen tjejer och rosa, så jag kan nog bli riktigt poppis där ;-)

Avslutar med en söt bilder på min tjej!


 image42

Tråkigt

Jag har sååå tråkigt idag! Har lekt med Doris hela förmiddagen men nu gick hon in i sovrummet och la sig. Så nu är jag ensam och uttråkad :-(

Borde diska och fixa i köket, men det är inte sjukt underhållande precis. Blä. Får väl göra det ändå.

Ville bara gnälla av mig lite, ciao!

Sommaren är här igen!

Nu är sommaren här igen och det är så jävla underbart! Har saknat den! Är ledig både idag och imorgon, vilket är sjukt nice. Min kollega har skadat knäet så på fredag är jag ensam i butiken hela dagen, blir bara avbytt under lunchen. Kommer bli pain! Men vad gör man inte för sina kära kollegor :-)

Har nyss varit ute med Doris och nu hade jag tänkt fålla gardiner. Har planerat att göra det nu i två veckor, men det har inte blivit av. Men nu vill jag ha upp dem!  Ska sätta mig på balkongen sen och försöka få lite sol. Inte så lätt att ta sig nånstans nu när man har Doris att hålla reda på. Hon är inte helt 100 på att gå i koppel än heller, i alla fall inte åt de hållen jag vill åt. Så man kommer inte så långt, och det går inte snabbt heller för hon ska stanna varannan meter och kolla läget. Så söt så :-) Blev stannad av en kvinna nu när jag var ute (vilket händer way to often) som tyckte Doris såg ut som en nallebjörn haha!

Jäjä, gardinerna kallar!

Härlig söndag

Har haft en härlig söndag! Nyss hemkommen från föräldrarna, har busat med Doris i trädgården och ätit grillat. Nu är jag sjuk trött, kvällens planer består endast av CSI på soffan. Är helt beroende av Grissom och hans gäng, måste se minst ett avsnitt om dagen!

Har gjort massa nyttigt under helgen, saker som jag skjutit upp ett tag nu. Har sorterat alla mina papper, så nu har jag koll på alla papper från CSN och Komvux. Ska plugga företagsekonomi på distans vid sidan av min andra utbildning. Ser en del år av pluggande framför mig, men om det är det som krävs så! Är rätt kul att plugga, speciellt när det är kurser man är intresserad av. Inte lika kul att leva fattigt. Beställde precis hem en filofax (rosa såklart!), måste få ordning på allt nu, funkar inte med kom-i-håg lappar! Ska försöka spara massor med pengar nu också, speciellt nu när vi ska till Teneriffa allihopa i vinter. Sparsamt med shopping och ÄNNU ett försök med att sluta röka. Sjukt onödiga pengar att kasta rätt ut i luften... Eller i detta fall, dra in i lungorna :-/ Nu är det ett nytt liv som gäller (som man sagt så många gånger), har ju ansvar för ett till litet liv nu, min Doris!
 
Hejsvej!

Min sommartjej

Även om Doris är jobbig och trotsig nu så är hon verkligen världens gulligaste, så mycket kärlek!!

image41

Hon vill vara med hela tiden och här är hon med när jag vattnar blommorna på balkongen. Hihi

Fint väder, finally!!!

Söndag, äntligen ledig dag! Helt underbart väder, vilket är perfekt. Hoppas att detta ska hålla i sig, enligt SMHI ska det vara varmt hela veckan men de brukar ju sällan ha rätt. Stackars M bara som börjar jobba idag igen efter två veckors regning semester.

Har varit en effektiv morgon hittills. Har tagit morgonrundan med Doris (som börjar bli SJUKT trotsig, vägrar verkligen att gå så man får stanna varannan meter och säga "Doooriiiis kom nu!" med käckt tonfal), laddat två tvättmaskiner och gjort väldens godaste kycklingmarinad. Ska grilla hos föräldrarna ikväll och jag tog på mig att fixa kycklingfilé. Äter inte karré och entrecote och allt annat grillmojs.

Här får ni en sjukt god marinad till kycklingen, måste provas! Den blir helt svart så kycklingen ser helt sotskadad ut, därför lite svårt att se när den är klar, men det är värt det!

1 dl olivolja
½ dl kinesisk soja
1 msk chilisås
1 msk flytande honung
1 tsk ingefära

Nu blir det ner i tvättstugan. Ciao!

Fullt upp

Halloo!
Har haft fullt upp denna veckan, massa jobb och sen Doris på det. Idag är jag dock ledig, men dagen är fullt planerad ändå. Måste till 3 och lämna min telefon (eller försöka i alla fall), har tappat den en gång för mycket i golvet och nu vill den inte som jag. Jag är SÄMST med mobiler. Två stycken har jag tappat i toaletten och X antal i golvet så att de gått sönder. Jag är inte så försiktig med mina saker direkt ;-) Helgen fortsätter i samma spår som veckan, jobb! Ska firas mammas födelsedag i efterhand nu också, ville vänta att samla alla till pappa mådde bättre, vilket han som tur är gör nu. 

Hoppas att vi slipper regn resten av dagen. Är fruktansvärt trött på detta dåliga sommarväder! Längtar redan till januari då det bär av mot varmare väder en vecka. 

Puss!  

Duktig vovve.

Hädanefter lär jag tjata en del om min Doris, men det får ni stå ut med ;-) Hon är verkligen världens duktigaste, så himla lätt att ha att göra med. Hon sover om nätterna, har endast kissat inomhus ett fåtal gånger och skuttar omkring som en kanin. Helt underbart! Mamma har haft henne idag, jag var tvungen att hitta ett par regnbyxor (hallå otrendigt, men det är sjukt jobbigt att bli blöt som en katt så fort man ska ut med Doris). Är så sjukt trött på detta vädret, regn är ICKE min grej. Är nog ingens grej iofs... Imorgon börjar jag jobba igen. Sjukt tråkigt, har vant mig vid att vara ledig nu! Men men, jobb i fem veckor sen blir det två veckors ledighet innan skolan börjar. Tiden går så sjukt fort!

Nu ser det ut som att vovven håller på att somna, ska passa på att slappa i soffan framför CSI! image40

Puss ♥

Doris fyllde två månader igår, så hon fick den rosa filten av mig idag hihi. Har även köpt rosa bajspåsar. Sjukt girly! Den blå filten som också ligger i hundsängen är en snuttefilt (som luktar mamma) som Doris fick med sig från uppfödaren.

Doris 2.

Måste bara visa en till bild på guldklimpen! Hon var livrädd för tygleksaken först, men nu vill hon leka hela tiden, även om fotbollen är favoriten! Hon är så söt, hon lägger tygleksaken i sin säng hela tiden. Blir snart en sista promenad för kvällen, jag är helt slut! Hoppas hon får sova gott inatt, även om hon sovit en del under kvällen.image39

Doris!

Idag välkomnar vi en ny medlem i Chrillan-klanen, DORIS!!!

image38

Doris är världens gosigaste, duktigaste, busigaste lille valp! En shih tzu (med lite pudel), ja ni ser hur liten tösen är jämfört med bollen! Hon ligger just nu och sover i sin säng. Sötare har ni aldrig sett, har blivit stoppad flera gånger idag av beundrare hihi.

Japp, jag är en STOLT mamma!!

Doris ♥

Spännande

Halloo!
Dagen i Göteborg var a-okay! Körde hemifrån tidigt på morgonen och inom Ullared och köpte upp ett stort lager med schampo, duschcreme, tvål och annat nödvändigt. Sjukt billigt och i och med att vi ändå körde förbi Ullared så passade vi på. Väl framme i Göteborg blev man lite besviken, staden var inte alls lika fin som jag föreställt mig. Iofs möttes vi av industri och byggarbetsplatser, men sen blev det helt okej! Gick omkring på stan ett par timmar och avslutade på Liseberg. Hatar karuseller men det var rätt kul att gå omkring och kolla lite... Shit, jag låter som en tant på 50 haha! Körde sen hem till mamma och grattade henne. Igår hämtade vi hem pappa från sjukhuset, skönt att han är hemma nu.

Idag händer något MYCKET spännande!! Återkommer senare ;-)

Grattis!

Grattis mammita, du är bäst!! ♥


Hejdå Malmö, hej Göteborg!

Söndag

Happ happ söndag. Blir jobb fyra timmar idag. Första gången jag jobba ensam i den butiken, så det ska bli helt okej. Då kan man snoka :D Sen blir det antagligen promenad eller besök hos pappa, sen middag hos mamma. Pappa är fortfarande kvar på sjukhuset, får komma hem tidigast tisdag. Håller alla tummar för att han är hemma tisdagkväll och att han mår bättre då.

Imorgon bär det av mot Göteborg! Aldrig varit där och det är ju faktiskt skandal, så vi ska dit för shopping m.m. över dagen.

Nu mår jag illa. Ciao

RSS 2.0